roon Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Myslím, že to bude stejná třída jako Invicta nebo Sandoz. v podstatě ano, ale stejně bych asi radši koupil Sandoz s ETA strojkem za zhruba 130,- USD
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 v podstatě ano, ale stejně bych asi radši koupil Sandoz s ETA strojkem za zhruba 130,- USD Já bych radši novější Sandoz se safírem a menšími vylepšeními za 230 USD.
roon Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Já bych radši novější Sandoz se safírem a menšími vylepšeními za 230 USD. souhlas to by byla skutečně nejlepší volba p.s. jaká konkrétní vylepšení máš namysli ?
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Plastické logo na číselníku, lepší luminiscenční uprava na lunetě a hezčí krabička.
roon Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Plastické logo na číselníku, lepší luminiscenční uprava na lunetě a hezčí krabička. no zrovna to plastické logo se mi moc nelíbi
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Protože jseš křupan! :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roon Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Protože jseš křupan! :D jestli o tom rozhoduje, že se mi opravdu líbí více ty bez plastického loga...... tak určitě jsem :D
Lapis Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Tyto by se daly taky zařadit do výběru: STEINHART "OCEAN 1 BLACK" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Protože jseš křupan! :D Me se tedy taky libi mnohem vice ty bez plastickeho loga..
roon Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Me se tedy taky libi mnohem vice ty bez plastickeho loga.. to mě potesilo, že v tom nejsem sám p.s. Kamile ještě máš ty Sandoz Submariner co jsi jsi tenkrát koupil a psal na ně tu recenzi ?
boo-beek Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Taky hlasuju pro ty bez plast. loga Ale obecně - za tyhle peníze radši diversky od Seika, Orientu, prostě něco, z čeho nekřičí to "OBŠLEHLI JSME ROLEX!!!" tak okatě
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Všichni jste křupani! Svoje Sandozy už nemám, ale kdybyste viděli oboje naživo, dáte mi zapravdu, ty dražší vypadají mnohem lépe.
spiderer Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Kamile - verim, ale asi bych je potreboval videt nazivo nebo na lepsi fotografii, z te co jsi tu daval, mi ty s plastickym logem prijdou hrozny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se