Návštěvník Jagman Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Zdravím, Už dlouho se připravuji na zmapování mého prvního roku zde na Magu a říkám si že jsem do toho zaplul opravdu po hlavě. Před více než rokem jsem si řekl že tátovi bývalé Seiko co jsem zdědil cca ve 13 už opravdu nestačí a koupil tehdy krásné dnes "co já byl kua. za vo-a" Diesly následované ještě horšími Armani. No nic a protože mě to začalo bavit teda hodinky řekl jsem si že něco zjistím a narazil na Chronomag a spad do toho až po uši chvíli procházel inzerci čekal váhal rozhodoval až konečně! Longines Avigation SS krásné švýcarky láska byla na světě No chvilku byl klídek jenže pak přišla dovolená a co sebou? Ahá potápky no v inzerci bylo pár seiko apod. jenže já nechtěl utrácet tak jsem za dvojku? nevím přesně koupil na bazoši Jacques Lemans no za ty peníze fajn baterkáče trochu obouchané ale účel splněj tak jsem nechal preventivně vyměnit baterku a jeje oni neprojdou tlakovkou . Naštěstí prodejce se zachoval jako chlap domluvila se sleva a já je mám dodnes na sekaní trávy. No ale co na tu dovolenou teda? No trvalo to tak dlouho až jsem na poslední chvíli koupil nenáviděná hnusná géčka. Ale účel! Splnily dobře přežily mé cachtaní v moři rochnění v písku no a pár peprnějších plážových hrátek . Tak jako ukazatel času co má přežít vše jsou fajn . No pak to bylo ráz na ráz na ráz začal jsem sbírat Vintážní Poljoty De luxe a taky několko Primek a furt koukal po Béééééé nejdříve mi utelky Stellfiše(dobře jsou mi velké) pak Colty pak Superoceány modré(chjo) Tak jsem nakonec skončil u Superoceánů černých(ten modrej cif bude a bude a bude ).A to jsou mé nej nejoblíbenější nejvěrnější nejuniverzálnější zatím. Co dál? Jo Igen! už dlouho jsem po nich koukal čekal až bude v inzerci zajímavej kousek a nakonec ano bejvalé Sectovi další nafurt za super cenu ale ale Potvora Cegy byl rychlejší . No nakonec to dobře dopadlo a jsou nafurt moje Díky Secte že sis je nechal udělat ta zelená vteřinovka je mňam No a pak to přišlo co dál Moony? Ne nejvíc mě baví jen průhled a nosit hodinky obráceně je blbost Rolády? Jaký Suby kilo za hodinky to ne(jasně že ) Jednoho krásného rána se v Inzerci objevila Dvoje Monaca jedny na Slonesku(daleko nepojedu) a jedny v Praze no a Hádejte Dnes bych je už sice asi nekoupil prvotní nadšení dost rychle omrzelo a furt mě zas až tolik nebaví ale kdo ví prodávat je prostě nebudu a třeba do nich dorostu .(zlepšuje se to!) A nakonec za ten rok tu se toho odehrálo hodně včetně splnění pár nehodinkovejch snů ale to na co budu vzpomínat nebo spíš na co nechci vzpomínat byl konec 3 letého vztahu proč to sem píšu? No proto že první co jsem ten den opilej udělal bylo že jsem koupil hodinky , A co bude dál? Brozovky(Archimede????) a Suby(nojono) a tím končím doufám P.S. nejsem spisovatel ani nic podobného tak prosím omluvte jak mojí češtinu tak formát? Nebo jak se tomu říká prostě jsem chtěl udělat jen rekapitulaci toho co jsem tu zažil a koupil děkuju za Úžasné srazy pár dobrejch lidí co jsem tu poznal a jsme v kontaktu i mimo forum byl to moc fajn rok jen ten další bude doufám trochu klidnější a já se usadím a budu spokojenej. DíkyLukáš ? Jagman P.S. omluvte těch pár horších fotek ale jsou to většinou první fotky těch danejch hodinek proto je sem dávám
Návštěvník Jagman Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Projekt 001 už to musím dodělat.
Návštěvník Jagman Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 A nakonec s Mamkou dostala je k narozeninám prostě musela mít taky Béééééé
Sphinxx Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Dost dobrá práce za rok . Ty Londžíny vypadaj perfektně, asi o nich něco málo pohledám . Nicméně za sebe jsem rád, že jsem Tě poznal a doufám, že další rok zde nezůstane "jen" Archimedů a Subů .
Návštěvník Jagman Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Davide budou ti malé . Ale máš pravdu jsou užasné budou první ketré dostane syn .(až si něakého pořídím)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.