Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

chodím jako poradce a auditor do firem. šéfové mají nablízkané reprezentační Wočky (možná i Fake). U techniků zneužívám znalosti hodinek k zapředení osobního hovoru . Spoustajich má fandovské hodinky svých koňů. Úplně super jsou potápkové, ty se chytnou hned a i zaseknou a je s nimi dobá spolupráce, když víte proč mají tyto a ne jiné hodinky. ale jsou to zpravidla speciální quarzy.

• po měsíci...
  • Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

QUOTE(babaq @ 5.6.2007 - 23:48)

A ruku na srdce, bavilo by vás nosit mechanické hodinky, kdyby je nosili všichni?

Nosil jsem je vždycky, nosil bych je i potom.

Návštěvník YPO
Odesláno
  Messiah napsal:
za posledni 4dny jsem videl 16 falesnych rolexu a pak samy levny quartz

tak to jsme na tom podobně ....... za posledních 14 dní jsem viděl v Řecku v kamenných obchodech asi 150 kusů Breitling a Tag Heuer za

jednotnou cenu 15 euro ..... mazec

Odesláno

To je jen důkaz, že by o kvalitní mechanické hodinky by zájem byl... Především však jako lacino získaný "odznak" odlišující nositele od svých jiných kolegů. Bohužel, takový falešný důkaz vyjímečnosti je ve skutečnosti jen důkazem vlastního, duševního plebejství :D

Odesláno
  vor napsal:
Co se ale týká menších měst, tak každej druhej chlap nad šedesát má primky ( většinou Sport II ) .

Svatá pravda, pod to se mohu podepsat.

• Po roku...
Odesláno

V mojem okolí taky převládá jako ukazatel času mobil, já hodinky nemam asi už 8let, ale už mě nějak nebaví furt šahat pro telefon, navíc občas se hodilo něco se stopkama a ty muj mobil nemá a pak sem si tady přečet recenzi na Autavie a ikdyž na ně nemam, tak to ve mě zaselo červíka ohledně pořízení hodinek a už mam asi i vybranou náhradu :) Včera sem se o tom bavil s kamarádem a taky řikal, že si chce koupit hodinky aby furt nesahal pro telefon, v jeho pripade de ale o dle mě ujetý binární modely od Stormu, který se mi vubec nelíběj.

Odesláno

Profesně:

Jeden (nehorázný :thumbsup_anim: ) kolega: Rolex Sub,Gmt,Daytona-IWC Aquatimer, Porto, BP to vše několikrát..(i LE)-Cartier Santos-Breitling cca 12x(dost limitek) - a nějaké pikantnosti.. Škoda, že není čas na fotky... (ten chlap se uměl oženit..;););))

Ostatní: spousta módních Diesel a spol. Suunta, Casia, Timexy, dámy ChDior, Eterna, L.Vuitton, Gshock;)

Je fajn se bavit i o něčem jiném než práci, společná závislost na slušném materiálu na zápěstí může za 5 minut prolomit ledy

Jinak v metru jsem včera stál mezi dvěma dalšími Heuer (takže trio Kirium, Link chrono, Carrera)... Ale není to běžné;), nebo byl včera po dlouhé době první den, kdy člověk vyjde v tričku s krátkým rukávem do metra.;)

Odesláno (upraveno)

Všetci tu píšeme :angry: o tom ako ty ludia mozu byt tak ,,hlupy´´ ze nenosia kvalitne hodinky a ak ano tak low-end qvartzy, ze preco nenosia pekne mechaniky a tak ale myslim ze vecsina ludi na tomto fore chce aby to tak ostalo (podvedome) ja teda urcite. Pretoze je lepsie byt v niecom vynimocny a vidiet z desiatih metrov ze je nieco fake a viete velmy rychlo odhadnut (priblizne) cloveka ..... ja osobne si velmi rad z taky chyludi robim srandu a strasne sa bavim na tom ked sa ho spytam kolko staly tie brajtle a on odpovie 50 tis SK pricom origo stoji cez 200 .....

No a v mojom okoli je to s hodinkymi na zaplakanie okrem otca ten ma prim sport II no a v škole spoluziaci nula bodov jeden ma festiny a druhy secco asi za 500sk a na skole som okrem riaditela asi jediny co ma mechaniky a riaditel ma tiez sa mi zda nejaku ruhly ale mechanicke digi ;) no a ešte jeden sused na sidlidku staršý pán ma primky sport II bud absolutne nenosene alebo z Eltonu neviem posudit

A inac este dôchodcovia ma zvyknu potesit vela z nich ma primky semtam pekne pobedy ...dokonca som raz na jednej pani videl krasne zachovale gub glashutte s dost velkym priemerom asi 38mm(nato ze to boli vintáže). inac tu V Košiciach je to strašné ked kvalitne hodinky tak jedine B4B a TAGy som videl no a aby som nezabudol moj rovesníik 18 rocny ma RADO JUbileee ktore mu mamka kupila vo Suisse :angry: nieze by som bol z rada hotovy ale je to vzsi standard ;)

Upraveno uživatelem cortes1990
Návštěvník Tada
Odesláno

Já mechanické hodinky nepovažuji ani tak za odznak postavení jako spíš za odznak "pravého" muže :) Prostě nějaká tradice, kdy otec dal synovi hodinky... Je tedy pravda, že u nás v rodině se nic takového nikdy nevedlo, tak ani nevím jak jsem na to přišel... :D

Jinak co mám možnost pozorovat, tak spolužáci nosí většinou hranaté zrůdnosti od BENTIME na řemenu jak od opasku :( Jeden spolužák nosí Rolex Yacht master, ale zatím mě s nimi nenechal ani minutu o samotě s otvírákem abych ověřil jejich pravost :D :D Jeden nosí nějaké předpokládám čínské mechaniky s odhalenou setrvačkou. Vyučující starších ročníků mají občas nějaké oblekové Primky a v MHD občas vídám starší lidi s Primkami :)

Já se snažím šířit mechanickou osvětu :) První mi za oběť padl Hammer Time :D. Další spolužák ode mě koupil zlacené Rakety, co jsem já koupil tady na foru, nosí je k obleku.

Onion: No, pokud jsou Portugeese daní za úspěch... No, achjo... :(

Odesláno (upraveno)

No v mojej skole to nie je az tak zle... Sice tam hodinky nosi velmi malo malo a ked, tak su to znacky ako adidas, EA, mexx atd. a u bab su to vacsinou nejake roxy ci casia, zahliadol som tam uz aj kusky ako tag heuer F1, olympijsku limitku od omegy, starsie IWC a dievcenske LV a bohvie co este vsetko... :P

update:

Rimsy napsal:
Dnes jsem zahledl u McDonalda na IP Pavlova Fortis Spacematic chronograf, mel je na sobe manazer od hranolek. U Koscomu stoji bratru 45 k Kc :rolleyes:. Neni to nekdo odsud?

Viem, ze ragujem na skoro 2roky stary prispevok, ale neda mi nenapisat, ze takyto manazerik v mekaci v BA na obchodnej ma tag heuer carrera...

Upraveno uživatelem mik@
Odesláno

Ako som už pred par rokmi pisal, tu je to bieda, moja jedina obeť sa nechala presvedčiť na quartzove Casia a sľubuje, že si raz kupi Blackbirdy alebo Navitimery :D

Jeden spolužiak ma od Vianoc Guessy a je s nimi abolutne best hype medzi slečnami :crying_anim02:

Ale včera ma prekvapil stary otec jedneho kamoša (uplne zaražajuca podoba so Zarijem Destanovom z Crnej mački) a jeho zlate Primky.

Odesláno

Já nosím hodinky asi od 12, z toho tedy většinu doby quartz (ale lepším se). Výzkumem mezi mými přáteli a známými jsem došel k závěru, že se slabostí pro hodinky jsem exot - drtivá většina z nich nenosí žádný ("vždyť mám mobil"), žena hodinky nesnáší, pár lidí sportovní digi, kamarád jachtař pěkný Casia. Mechaniky žádný, jen táta nosil celý život Majaky, který jsem po něm vloni zdědil... Když někomu řeknu že střídám několikery cca 4O let starý hodinky, mají takovej ten měkkej soustrastnej úsměv :cool02:

Odesláno (upraveno)

Jasne. Ja som nikdy ine nez mechanicke hodinky nemal. Uz mam tretie a stvrte su uz na ceste. No a to som bol vzdy za blbca ktory ich musi kazdy den natahovat. Teraz uz som za blbca ktory vobec nosi hodinky. Vsak predsa presny cas mame na mobile, nie?

V praci sa zas zabavam na sefoch firmy, ktory sa pretekaju kto ma lepsie fake hodinky. Najlepsi su ti, ktori maju mechanicke fake. Zarabaju sice 10x viac ako ja, ale tesia zo sraciek.

Upraveno uživatelem Bask
Odesláno

... a ja som este aj exot, co beha po lese s detektorom kovov. Podarilo sa mi uz vykopat dvojo hodiniek! Mechanicke Delbana (swiss made) a jedny Primky. Oboje v dobrom stave.

Odesláno

Tak ono je celkem logický, že většina populace sahá po quartzu :), jen zapálenej člověk si je ochotnej připlatit za horší přesnost a neustálý starosti s udržováním hodinek v chodu :thumbsup_anim:

A co se vysoké společnosti týče, tam si myslim, že je taky spousta lidí který nekupujou mechaniku protože by obdivovali chod hodinek, ale prostě proto, že v takový komunitě se ví o cenách hodinek a ty mechanický jsou prostě dražší...

Odesláno
  Bask napsal:
... a ja som este aj exot, co beha po lese s detektorom kovov. Podarilo sa mi uz vykopat dvojo hodiniek! Mechanicke Delbana (swiss made) a jedny Primky. Oboje v dobrom stave.

To bych skoro neveril, ze nekdo 'necha' v lese svycarsky hodinky... pricinou musel byt bud strasne rychlej hajnej nebo neudrzitelne nutkani (a slecna po ruce)...

:smile_anim:

Odesláno
  little_w napsal:
To bych skoro neveril, ze nekdo 'necha' v lese svycarsky hodinky... pricinou musel byt bud strasne rychlej hajnej nebo neudrzitelne nutkani (a slecna po ruce)...

:smile_anim:

...a nebo zkratka přes les cestou z hospody

Odesláno

No nie tak docela. V skutocnosti som tie svajciary nasiel na mieste leteckeho nestastia. Mali na sebe vyrazene aj cislo a tak som napisal priamo vyrobcovi, ci mi vie odhadnut ich vek. Potvrdil mi, ze to bolo par rokov pred padom toho lietadla a navyse mi navrhol ich vymenu za model z ich produkcie podla mojho vyberu. Odmietol som.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...