People Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Len tak zo zvedavosti. Co znamenaju tieto symboly? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest YPO Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 to vím naprosto přesně symbol uprostřed je záchodWP = vytřít prdelA5 je jasný ne ? jsou to symboly pro přežití - někdy se to píše i na číselník
reborn Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Tak jsem si řekl, že si to vygoogluju, ale kupodivu jsem přesnou odpověď nenašel. Víc to hledat nebudu, ale co se nejvíc opakovalo v odpovědích, tak to A5 v rámečku by mohl být kód pro hodináře, jak postupovat při rozebírání hodinek (to se mi ale zdá dost nepravděpodobné).WP by mohlo označovat z které lokace hodinky pochází. Navíc je WP asi novější lokace po roce 2010. Magnet asi znamená, že jsou hodinky magnetuodolné..to jsem ani nehledal...
fifousek Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Toto by mělo pomoct: http://www.seikolcd.com/Seiko_LCD/Docs_files/SEIKO%20Case%20Servicing.pdf
Dantechno Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Cau , uz jsem to pred lety postoval na WUS ... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Recommended Posts