Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Joo len ja som chcel rozpocet dvihnut o 500? .. Nie o 1000 :D tie tagy asi nie. ML pontos su chrono su pekne. Ale tie tudory sa mi pacia o dost viac. Ak si odmyslim ten napis "chronograph" tak su este krajsie

Odesláno

no ano toto forum je niekedy zlo :D ale nechcem predávať hodinky.. zatial mám len jedny (par mesiacov) a som malximalne spokojný a rozhodne nechcem predať. Napr orisky ktore sa mi velmi pačia nestoja tak moc. Ale ! ak by som sa niekedy rozhodol ich predať tak stratim dosť.

Odesláno (upraveno)

no ano toto forum je niekedy zlo :D ale nechcem predávať hodinky.. zatial mám len jedny (par mesiacov) a som malximalne spokojný a rozhodne nechcem predať. Napr orisky ktore sa mi velmi pačia nestoja tak moc. Ale ! ak by som sa niekedy rozhodol ich predať tak stratim dosť.

Dost je relativní pojem. Za předpokladu, že nepůjdeš a nevyplázneš za ně 45.000,- to by si opravdu tratil dost. A ve tvém případě bych tedy prodej jako otázku přeřadil na druhou kolej. V tom případě, proč ne ty Orisky, když se Ti tak líbí? ( ale mně neber vůbec vážně, sám si neumim poradit, tak vlastně nemam v poradnim vlákně co dělat )

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

no bol som na zraze v BA a bolo tam par velmi peknych chrono hodiniek, Carrery.. a El primerá. Paráda. Tak som chcel kúpiť nejaké chroná. Lebo jedny potápky mám, neviem či neni blbosť kupovať druhé. Ale páčia sa mi velmi. Nejak to musím premysleť, ako študent nemožem kupiť aj tudory (na ťahu) aj orisky a všetko ostatné čo chcem. Radšej budem ešte nejaký čas rozmýšlať. Tiež sa mi moc páčia tie longíny ktoré tu boli spomenuté. Toto je na nič..  :frusty:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...