janko6 Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Zdravím,poradí mi niekto ako nakalibrovať senzor teplomera na timex expediton model t45601?Prosím, krok za krokom, ako pre debila:(Ďakujem
Guest YPO Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 (edited) seš si jistej, že se teploměr kalibruje ? .... zkus si hodinky sundat na půl hodiny z ruky a potom porovnej s teploměrem co máš doma Edited July 9, 2014 by YPO
janko6 Posted July 9, 2014 Author Report Posted July 9, 2014 Ano, nasiel som dost nejasny navod na fixya
Hasič Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Nejdriv si sahni na celo, jesli nemas teplotku - paklize ne, strc si timexy do analniho otvoru a kdyz te nebudou studit nebo hřát, tak je vyndej a maji teplotu 36, 8 st C.
janko6 Posted July 11, 2014 Author Report Posted July 11, 2014 Hm, vidim ze si filozof. Chcel som radu, nie navod na tvoje praktiky.
Petr77 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Na fixyi se toho vazne moc nedoctes a celkove podpora Timex je u nas nedostupna /kdyz uz to u nas holt zabalili/. Shanel jsem kdysi reminek k damskym hodinkam /nesehnal, ale nakonec ten origo skvele opravil Valis/ a dotazoval jsem na sport@hshsport.cz. Nebo si budes muset holt napsat primo do Timexu. Hasicovo "píárko" patri mezi slabsi, tak si s tim hlavu nelamej...
Hasič Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Nase baba rikala na blbej dotaz, blba odpoved! Jak kalibrovat teplomer? Asi to nejde, ne? Mam casio a kalibrovat jde akorat vyska a kompas. Asi to bude stejny. Sorry za blbou radu, dnes mam humornou!
janko6 Posted July 11, 2014 Author Report Posted July 11, 2014 Vidis, da sa odpovedat aj takto ty humorista. Na fixya som precital navod, ze korunka sa povytiahne do druhej polohy a tlacitkami teplomer(+) a prilivu (-) sa nastavi teplota podla teplomera a zatlaci naspat. Vsetko mi ide podla navodu, az na to, ze ked zatlacim korunku spat, rucicka teplomera sa vrati do vychodzej polohy. Ak chces niekoho zosmienovat, skus si najprv overit fakty ty vtipKAR
Radek124 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Spíš než na skutečnou "kalibraci teploměru" bych to viděl na srandu typu "homing" rafik, jako na některých quartzových chronech po výměně baterky...
Recommended Posts