Pepino65 Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Oprášil jsem svoje Seika, ale přiznám se, že ani nevím, jaký typ to je. Je to Kinetic, kalibr 5M22 8A80, je na nich ještě napsáno 3N0933. Kupoval jsem je někdy v roce 94. Dá se někde nahlídnout do starší databáze, abych to zjistil? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vor Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 (upraveno) Oprášil jsem svoje Seika, ale přiznám se, že ani nevím, jaký typ to je. Je to Kinetic, kalibr 5M22 8A80, je na nich ještě napsáno 3N0933. Kupoval jsem je někdy v roce 94. Dá se někde nahlídnout do starší databáze, abych to zjistil? http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch/ Upraveno 4. června 2007 uživatelem vor
Pepino65 Odesláno 4. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2007 (upraveno) První obrázek je se správnou barvou ciferníku, ty druhé se správných textem: Díky, odkaz mě nasměroval Upraveno 4. června 2007 uživatelem Pepino65
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se