Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

VintageVDB 2014 GMT CARBON

http://oceanictime.blogspot.cz/

VintageVDB tentokrát přichází s moderní podobou vintážních hodinek určených pro potápěče, s modelem VDB 2014 GMT Carbon. Karbonové pouzdro mají tyto hodinky opravdu veliké, v průměru měří 49 mm, na výšku 20 mm a celková délka měřena od kraje nožiček je celých 56 mm.

Jestliže potápěčské hodinky, tak také jejich základní znaky, hodinky mají šroubovací korunku i dýnko z nerezové oceli. Rovněž nemůže chybět jedním směrem otočná luneta s výrazným lumi bodem na dvanáctce. Rovněž hodnota WR je zatím tou největší, jakou firma VDB dosáhla, rovných 500m. Použitým strojkem je švýcarská ETA 2893 s automatickým nátahem a funkcí GMT.

VintageVDB 2014 Carbon je limitovaná edice hodinek v počtu pouhých třiceti kusů, každý z nich stojí 3,790?. Více informací se dozvíte v níže přiloženém odkazu.

http://www.vintage-vdb.com/blog/vintage-vdb-2014-carbon/#more-3859

VDB-2014-GMT-CARBON-2.jpg

VDB-2014-GMT-CARBON-4.jpg

VDB-2014-GMT-CARBON-5.jpg

VDB-2014-GMT-CARBON-6.jpg

VDB-2014-GMT-CARBON-7.jpg

Osobně mě VintageVDB hodně baví, moc nás tu na fóru nebude, ale jejich kousky rozhodně stojí za pozornost. Díky všem, kdo dočetli až sem :)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Daemon  :notworthy:

Nasekat fotky a hodit link dnes vie hocikto. Dokonca aj ja, ale pridat par vlastnych slov a dojmov, vypichnut par parametrov, cenu, par viet prelozit, to je ta spravna pridana hodnota ku vlaknu. Dakujem.

Upraveno uživatelem People
Odesláno (upraveno)

Daemon 

Nasekat fotky a hodit link dnes vie hocikto. Dokonca aj ja, ale pridat par vlastnych slov a dojmov, vypichnut par parametrov, cenu, par viet prelozit, to je ta spravna pridana hodnota ku vlaknu. Dakujem.

Tvé uznání mě těší, takže i já díky.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

libi se mi,ze navzdory vicemene vseobecne kritice vetsiny modelu od VDB do toho neunavne slapes dal:-)

Jak je u jejich limitek zvykem,cena strasidelna,ovsem vetsinou alespon castecne opodstatnena krasnym vintaznim kalibrem,ale za ETU chtit takovou raketu?Jednak mi to vzhledove evokuje 90%jejich modelu,minimalne tvarove,druhak si myslim,ze tady je ten karbon spis minusem.Kdyby to bylo z bronzu,udelali by lip a stalo by to pulku..mozna.

Odesláno

cena strasidelna............ze tady je ten karbon spis minusem.Kdyby to bylo z bronzu,udelali by lip a stalo by to pulku..mozna.

Nemůžu než souhlasit, příliš mi neladí nápis Vintage (i když se jedná o část názvu značky) obklopený masivem ultramoderního materiálu.

Jejich modely jsou opravdu v té cenové výšce, která je pro mně nedostupnou pro nákup jen tak něčeho, že mě to baví. I tak jsem nelenil a zapatrál na dvou nejznámějších portálech, co kdyby náhodou, vintage má přece být řádně jetý :) , Ebay ani Chrono 24 mi neposkytly žádnou odpověď. Jsem tomu rád  :smile_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno

ETA2893 ??? To jsem notně zklamaný, že VDB došly vintage strojky, to by ovšem byla zásadní chyba, ztratili by značný kus kouzla. Vždyť používání hodně, hodně exotických kalibrů je proslavilo. 

Odesláno

ETA2893 ??? To jsem notně zklamaný, že VDB došly vintage strojky, to by ovšem byla zásadní chyba, ztratili by značný kus kouzla. Vždyť používání hodně, hodně exotických kalibrů je proslavilo. 

Možná si uvědomili, že strkat krásnej vintážní strojek do karbonu je blbost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...