midloch Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Jako veliký fanda Červeného Trpaslíka mám pro zasvědcené malý testík, který napne vaše obvody k prasknutí, udělal jsem 26 bodů z 30 možných, pak stokrát napsal: já jsem ryba, zasalutoval a omdlel http://testy.atlas.cz/test.aspx?id=36&rubrika=6
spiderer Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Ja jsem Trpaslika nikdy nevidel a bylo to znat.. 8/30
Jakubisko Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Ja jsem Trpaslika nikdy nevidel a bylo to znat.. 8/30 Bud naprosto v klidu, ja se na nej nepravidelne podivam a vyslo mi 6/30 Červeného trpaslíka jste viděl/a maximálně v repríze v pokročilou noční hodinu. Doporučujeme zarezervovat nejbližší víkend, nakoupit kuře, kari, ležák a pustit si všechny díly.
midloch Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Ja jsem Trpaslika nikdy nevidel a bylo to znat.. 8/30 ale aspoň jedním vočkem jsi ho zahlídl, přiznej se!
acmik Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 20 bodu, ale podle me jsou tam chyby a nejednoznacny odpovedi
spiderer Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 ale aspoň jedním vočkem jsi ho zahlídl, přiznej se! Ja jsem o nem zatim pouze slysel, ale treba se na nej nekdy i podivam, nejdriv mrknu na CSFD co to je vubec zac
Leclerc Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Já měl jenom 14. Kdyžtak můžete vyzkoušet tento kviz: http://www.cervenytrpaslik.cz/index.php?id=quiz&mnu=0
acmik Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Já měl jenom 14. Kdyžtak můžete vyzkoušet tento kviz: http://www.cervenytrpaslik.cz/index.php?id=quiz&mnu=0 to uz je ale jinej level
Xpak Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Ja jsem Trpaslika nikdy nevidel a bylo to znat.. 8/30 Stejný výsledek, pouze příležitostný divák. Mám radši Star Wars
midloch Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 20 bodu, ale podle me jsou tam chyby a nejednoznacny odpovedi ... například?
spiderer Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 ... například? Napriklad pro me byly nejednoznacny vsechny abych se priznal
midloch Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Napriklad pro me byly nejednoznacny vsechny abych se priznal tak to pak jo, myslím že jsou ok, ale na cervenytrpaslik.cz jsou i těžší...
Qvido Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Červenej trpaslík absolutní bomba, nevynechal jsem jedinej díl, bohužel ale od Pistolníků z Apokalypsy to šlo z kopce a co se tam objevila ta ženská místo Rimmera přestal jsem se na tu trapárnu dívat
peca Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 ... například? co treba tato 24. Co je Rimmerův nejhorsi sen? * velká tarantule v kalhotách -> Psychoteror * být zakopaný a pomazaný medem -> Lepsi nez zivot
vanderB. Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 je pravda, že ten konec je trochu slabší, ale i tak to celé stojí za několikanásobné shlédnutí
roon Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 je pravda, že ten konec je trochu slabší, ale i tak to celé stojí za několikanásobné shlédnutí To jednoznačně, ikdyž posledních pár dílů už opravdu za moc nestálo, tak je to pořád jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a čas od času si ho rád pustím. V testu jsem měl 27 bodů
midloch Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 co treba tato 24. Co je Rimmerův nejhorsi sen? * velká tarantule v kalhotách -> Psychoteror * být zakopaný a pomazaný medem -> Lepsi nez zivot ne ne tak to není, zrovna Lepší než život jsem si fčera po 108 pouštěl, velká tarantule tam právě figuruje jako nejhorší sen pomazaný medem není viz: KOCOUR: Ááá, ani se nehni! Obrovská tarantule ti právě vlezla do nohavice! RIMMER: Já vím, sám jsem ji tam dal! To je moje nejhorší noční můra - tarantule v kalhotách! srovnej s: ?Lepší než život? - na pláži Ocitáme se na pláži. LISTER, KOCOUR i RIMMER jsou po krk zahrabaní do písku a mají obličej potřený něčím červeným. Dokonce i HOLLYHO monitor je napůl v písku a jeho pleš je také natřena. KOCOUR: Pomóc! Je tu někdo?! RIMMER: Mrzí mě to, fakt mě to mrzí! LISTER: Co to má znamenat?! RIMMER: Obličej nám pomazali džemem a teď nás sežerou mravenci! KOCOUR: Próóóč? RIMMER: Proč nééé?! HOLLY: To je drahoušek. Kruci, toho někam vzít! LISTER: Úplně jsi to zkazil, Rimmere! RIMMER: My tady zahynem! Všichni zahynem a to kvůli mně! VŠICHNI: Ááááááááááááááááááááá!!!!!
midloch Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Červenej trpaslík absolutní bomba, nevynechal jsem jedinej díl, bohužel ale od Pistolníků z Apokalypsy to šlo z kopce a co se tam objevila ta ženská místo Rimmera přestal jsem se na tu trapárnu dívat ...nemůžu s tebou vůbec souhlasit např. Kassandra nebo Televize Kryton jsou naprosto skvělé, Rimmerův návrat coby xindla lačného povýšení za každou cenu byl skvostný O pistolníků jsou všechny díly kromě možná pekelně ostrý výlet naprosto perfektní Polymorf II byl k popukání a Rimerosvět s legendární Rimmer songem božský.
HonzaX Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Was is das Červený trpaslík . Musím se přiznat ,že jsem trpaslíka viděl naposledy u sousedů v zahrádce . Toho Vašeho neznám . Poraďte .
Recommended Posts