Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja jsem taky fanda...a jenom 20 :crying_anim:

Posted
Ja jsem Trpaslika nikdy nevidel a bylo to znat.. 8/30 :bag:

Bud naprosto v klidu, ja se na nej nepravidelne podivam a vyslo mi 6/30 :thumbsup_anim:

Červeného trpaslíka jste viděl/a maximálně v repríze v pokročilou noční hodinu. Doporučujeme zarezervovat nejbližší víkend, nakoupit kuře, kari, ležák a pustit si všechny díly.
Posted
ale aspoň jedním vočkem jsi ho zahlídl, přiznej se! :cheers:

Ja jsem o nem zatim pouze slysel, ale treba se na nej nekdy i podivam, nejdriv mrknu na CSFD co to je vubec zac :whistle:

Posted
Ja jsem Trpaslika nikdy nevidel a bylo to znat.. 8/30 :bag:

Stejný výsledek, pouze příležitostný divák.

Mám radši Star Wars :starwars:

:rolleyes:

Posted
Napriklad pro me byly nejednoznacny vsechny abych se priznal :jawdrop: :whistle:

:rolleyes: tak to pak jo, myslím že jsou ok, ale na cervenytrpaslik.cz jsou i těžší...

Posted

Červenej trpaslík absolutní bomba, nevynechal jsem jedinej díl, bohužel ale od Pistolníků z Apokalypsy to šlo z kopce a co se tam objevila ta ženská místo Rimmera přestal jsem se na tu trapárnu dívat :thumbsdown_anim:

Posted
... například?

co treba tato

24. Co je Rimmerův nejhorsi sen?

* velká tarantule v kalhotách -> Psychoteror

* být zakopaný a pomazaný medem -> Lepsi nez zivot

Posted

je pravda, že ten konec je trochu slabší, ale i tak to celé stojí za několikanásobné shlédnutí :thumbsup_anim:

Posted
je pravda, že ten konec je trochu slabší, ale i tak to celé stojí za několikanásobné shlédnutí :thumbsup_anim:

To jednoznačně, ikdyž posledních pár dílů už opravdu za moc nestálo, tak je to pořád jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a čas od času si ho rád pustím.

V testu jsem měl 27 bodů

Posted
co treba tato

24. Co je Rimmerův nejhorsi sen?

* velká tarantule v kalhotách -> Psychoteror

* být zakopaný a pomazaný medem -> Lepsi nez zivot

ne ne tak to není, zrovna Lepší než život jsem si fčera po 108 pouštěl, velká tarantule tam právě figuruje jako nejhorší sen pomazaný medem není viz:

KOCOUR: Ááá, ani se nehni! Obrovská tarantule ti právě vlezla do nohavice!

RIMMER: Já vím, sám jsem ji tam dal! To je moje nejhorší noční můra - tarantule v kalhotách!

srovnej s:

?Lepší než život? - na pláži

Ocitáme se na pláži. LISTER, KOCOUR i RIMMER jsou po krk zahrabaní do písku a mají obličej potřený něčím červeným. Dokonce i HOLLYHO monitor je napůl v písku a jeho pleš je také natřena.

KOCOUR: Pomóc! Je tu někdo?!

RIMMER: Mrzí mě to, fakt mě to mrzí!

LISTER: Co to má znamenat?!

RIMMER: Obličej nám pomazali džemem a teď nás sežerou mravenci!

KOCOUR: Próóóč?

RIMMER: Proč nééé?!

HOLLY: To je drahoušek. Kruci, toho někam vzít!

LISTER: Úplně jsi to zkazil, Rimmere!

RIMMER: My tady zahynem! Všichni zahynem a to kvůli mně!

VŠICHNI: Ááááááááááááááááááááá!!!!!

Posted
Červenej trpaslík absolutní bomba, nevynechal jsem jedinej díl, bohužel ale od Pistolníků z Apokalypsy to šlo z kopce a co se tam objevila ta ženská místo Rimmera přestal jsem se na tu trapárnu dívat :thumbsdown_anim:

...nemůžu s tebou vůbec souhlasit např. Kassandra nebo Televize Kryton jsou naprosto skvělé, Rimmerův návrat coby xindla lačného povýšení za každou cenu byl skvostný :thumbsup_anim:

O pistolníků jsou všechny díly kromě možná pekelně ostrý výlet naprosto perfektní Polymorf II byl k popukání a Rimerosvět s legendární Rimmer songem božský.

Posted

Was is das Červený trpaslík . Musím se přiznat ,že jsem trpaslíka viděl naposledy u sousedů v zahrádce . Toho Vašeho neznám . Poraďte .