Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ja jsem Trpaslika nikdy nevidel a bylo to znat.. 8/30 :bag:

Bud naprosto v klidu, ja se na nej nepravidelne podivam a vyslo mi 6/30 :thumbsup_anim:

Červeného trpaslíka jste viděl/a maximálně v repríze v pokročilou noční hodinu. Doporučujeme zarezervovat nejbližší víkend, nakoupit kuře, kari, ležák a pustit si všechny díly.
Odesláno
Ja jsem Trpaslika nikdy nevidel a bylo to znat.. 8/30 :bag:

Stejný výsledek, pouze příležitostný divák.

Mám radši Star Wars :starwars:

:rolleyes:

Odesláno

Červenej trpaslík absolutní bomba, nevynechal jsem jedinej díl, bohužel ale od Pistolníků z Apokalypsy to šlo z kopce a co se tam objevila ta ženská místo Rimmera přestal jsem se na tu trapárnu dívat :thumbsdown_anim:

Odesláno
... například?

co treba tato

24. Co je Rimmerův nejhorsi sen?

* velká tarantule v kalhotách -> Psychoteror

* být zakopaný a pomazaný medem -> Lepsi nez zivot

Odesláno

je pravda, že ten konec je trochu slabší, ale i tak to celé stojí za několikanásobné shlédnutí :thumbsup_anim:

Odesláno
je pravda, že ten konec je trochu slabší, ale i tak to celé stojí za několikanásobné shlédnutí :thumbsup_anim:

To jednoznačně, ikdyž posledních pár dílů už opravdu za moc nestálo, tak je to pořád jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a čas od času si ho rád pustím.

V testu jsem měl 27 bodů

Odesláno
co treba tato

24. Co je Rimmerův nejhorsi sen?

* velká tarantule v kalhotách -> Psychoteror

* být zakopaný a pomazaný medem -> Lepsi nez zivot

ne ne tak to není, zrovna Lepší než život jsem si fčera po 108 pouštěl, velká tarantule tam právě figuruje jako nejhorší sen pomazaný medem není viz:

KOCOUR: Ááá, ani se nehni! Obrovská tarantule ti právě vlezla do nohavice!

RIMMER: Já vím, sám jsem ji tam dal! To je moje nejhorší noční můra - tarantule v kalhotách!

srovnej s:

?Lepší než život? - na pláži

Ocitáme se na pláži. LISTER, KOCOUR i RIMMER jsou po krk zahrabaní do písku a mají obličej potřený něčím červeným. Dokonce i HOLLYHO monitor je napůl v písku a jeho pleš je také natřena.

KOCOUR: Pomóc! Je tu někdo?!

RIMMER: Mrzí mě to, fakt mě to mrzí!

LISTER: Co to má znamenat?!

RIMMER: Obličej nám pomazali džemem a teď nás sežerou mravenci!

KOCOUR: Próóóč?

RIMMER: Proč nééé?!

HOLLY: To je drahoušek. Kruci, toho někam vzít!

LISTER: Úplně jsi to zkazil, Rimmere!

RIMMER: My tady zahynem! Všichni zahynem a to kvůli mně!

VŠICHNI: Ááááááááááááááááááááá!!!!!

Odesláno
Červenej trpaslík absolutní bomba, nevynechal jsem jedinej díl, bohužel ale od Pistolníků z Apokalypsy to šlo z kopce a co se tam objevila ta ženská místo Rimmera přestal jsem se na tu trapárnu dívat :thumbsdown_anim:

...nemůžu s tebou vůbec souhlasit např. Kassandra nebo Televize Kryton jsou naprosto skvělé, Rimmerův návrat coby xindla lačného povýšení za každou cenu byl skvostný :thumbsup_anim:

O pistolníků jsou všechny díly kromě možná pekelně ostrý výlet naprosto perfektní Polymorf II byl k popukání a Rimerosvět s legendární Rimmer songem božský.

Odesláno

Was is das Červený trpaslík . Musím se přiznat ,že jsem trpaslíka viděl naposledy u sousedů v zahrádce . Toho Vašeho neznám . Poraďte .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...