alt Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Je to proste bezna praxe, na prvni pohled poznatelna podle pruhledneho dynka a tvaru strojku. Taky by me zajimalo, kde k tomu berou pouzdra - pripadne kdo by takove pouzdro dokazal na zakazku vyrobit.
Conrad Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Tak tohle jsem zase já našel na Aukru-Znalci Omeg co-axiál stroj před 60 lety????? Originální hodinky OMEGA De Ville AUTOMATIC CHRONOMETER používané letci RAF.. Na zadní straně CO-AXIAL ESCAPEMENT.. Na vnitřní straně řemínku GENUINE LEATHER.. Na přezce řemínku znak OMEGA.. Před 3mi lety opraven ciferník v Zurichu.. Po více, jak 60ti letech jdou naprosto přesně.. Prohlídka a vyzkoušení funkčnosti možné po dohodě na tel: 608 23 53 84 v Praze Klánovicích.. V případě zaslání na dobírku pojišťuji na 30 000,- ( proto ta cena )..
krtek Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 (upraveno) a co link? tak holt já Tak tohle jsem zase já našel na Aukru-Znalci Omeg co-axiál stroj před 60 lety????? Upraveno 7. června 2007 uživatelem krtek
spiderer Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Tyhle jsem videl nekdy nedavno a jsou hodne podezrely 1) Nejsem si jistej jestli by zrovna rada De Ville byla urcena pro letce ci do boju.. 2) Co-Axial - v roce 1999 predstavila Omega na tiskove konferenci prvni seriove hodinky s koaxialnim pohonem, takze 60 let zpatky asi tezko, kdyz se o tom Omega dozvedela poprve snad v roce 1982 od toho cloveka co to vymyslel.. 3) I ty fotky jsou VELMI nekvalitni Nevim, prijde mi to jako nejakej fake bez predlohy s logem Omega.. kazdopadne ja bych do nich rozhodne nesel!
vanderB. Odesláno 8. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2007 vojenský hodinky s takhle popsaným cifrblatem??? remake možná, ale 60 let starý...imho je to divný
začátečník Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 vojenský hodinky s takhle popsaným cifrblatem??? remake možná, ale 60 let starý...imho je to divný ... nakonec se vydražily za vic než 14 tis Kč
NIGHTinGALE Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 ... nakonec se vydražily za vic než 14 tis Kč Vyhrazené ceny nebylo dosaženo... Cení si je vysoko
Časomíra Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Já si myslím že jsi prodávající dělá jenom legraci jak přihazují a náramně se tím baví jejich neznalostí. Je to to samé jako kdyby nabízel orginální letecké qartzové hodinky SEIKO Císařského námořního letecva z doby 1941 a to musím podotknout že náramkové quartzky se vyrábějí podstatně déle než Omega v provedení Co-axial.
Luk Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 Vyhrazené ceny nebylo dosaženo... Cení si je vysoko Myslím, že zkoušel, kam kdo půjde . Má teď druhý pokus a začíná tam, kde skončil v první aukci.
vito Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Pánové sorry, ale já jsem " nějakej asi natvrdlej ". Jak se může udělat přestavba kapesních hodinek na náramkové, aby byla korunka na trojce a subciferník s vteřinovkou zůstal na šestce? Mám dvoje krásné, funkční a zachovalé Omegy a taky bych je možná docela rád viděl na ruce.
maxs Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 (upraveno) Pánové sorry, ale já jsem " nějakej asi natvrdlej ". Jak se může udělat přestavba kapesních hodinek na náramkové, aby byla korunka na trojce a subciferník s vteřinovkou zůstal na šestce? Mám dvoje krásné, funkční a zachovalé Omegy a taky bych je možná docela rád viděl na ruce. Asi len keď máš už vreckové v tomto usporiadaní. Upraveno 11. června 2007 uživatelem maxs
vito Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 A nebo by se potom musely vydávat za " bull´s head " bez rohů. / Ha, ha, ha. /
sibirnaya Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Asi len keď máš už vreckové v tomto usporiadaní. podle me, pokud mas korunku nahore a sekundovku na sestce, tak cely hodinky otoci o devadesat stupnu a presadi rucicky, a udelaj movej cifernik. proto je vetisnou potom vterinovka na sestce - muj naozr
alt Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) podle me, pokud mas korunku nahore a sekundovku na sestce, tak cely hodinky otoci o devadesat stupnu a presadi rucicky, a udelaj movej cifernik. proto je vetisnou potom vterinovka na sestce - muj naozr Pokud je korunka u kapesnich nahore a vterinovka na sestce, tak se pri vlozeni do naramkoveho plaste vterinovka ocitne na devitce a musi se vyrobit novy cifernik - a nic jineho se s tim delat neda. Pouze pokud je u kapesnich korunka u trojky, tak se da prestavba udelat beze zmen - tj. vterinovka zustane na sestce. Ta kolecka vevnitr nikdo neprehaze... Upraveno 12. června 2007 uživatelem alt
vito Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 No to mě je jasné, ovšem to je právě ten problém - nový ciferník, když ten původní je krásně smaltovaný a neporušený. Věčná škoda. A to nejsem přesvědčen, že dnes někdo takhle krásný ciferník udělá. Třeba ano.
Časomíra Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 Tak se konečně napotřetí podařilo prodat Orginální Omegy RAF 60 let staré a to za 12 500 Kč kdyby to byla pravé tak tato cena by byla přinejmenším lidová ovšem za falz je to značně předražené mit mail na štastného nového majitele tak bych mu k vítězství ve dražbě pogratuloval ale jsou dva se stejnou částkou tak si asi hodí korunou.
Luk Odesláno 24. června 2007 Nahlásit Odesláno 24. června 2007 Tak se konečně napotřetí podařilo prodat Orginální Omegy RAF 60 let staré a to za 12 500 Kč kdyby to byla pravé tak tato cena by byla přinejmenším lidová ovšem za falz je to značně předražené mit mail na štastného nového majitele tak bych mu k vítězství ve dražbě pogratuloval ale jsou dva se stejnou částkou tak si asi hodí korunou. Myslím, že to výherce pochopil a s oddychem ušetřil. Jsou totiž opět v aukci. Nebo , že by jich měl víc? Třeba od celé letky?
vanderB. Odesláno 25. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2007 to vis, dedictvi po panu Fajtlovi...
N4M Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 to vis, dedictvi po panu Fajtlovi... Spíš manufaktura plná zfetovanejch šikmowoček, který po nocích vyrábějí "zaručeně pravé Omegy ze 60. let"
michali Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 Nejsem moc velký odborník, ale tyto Omegy jsou mi podezřelé...je to skládačka? Tady jsou určité stopy pátera Knoxe...teda moje... 1)cibuloidní vzhled 2)na tu dobu velký rozměr hodinek 48 mm 3)průhledné dýnko těším se na další postřehy a rady jak poznat různé skládačky... P.S. to je také důvod založení tohoto tématu, protože některé skládačky mi přijdou i zákeřnější než faky Ahoj, v sobotu jsem viděl v Jičíně ve starožitnictví vedle Hudy sportu live ty originální cibule. Pouzdro bylo, myslím, stříbrné, ale neměl jsem moc čas je studovat. Mimo jiné tam měli také cca 20 starých primek včetně nedávno zde prodávaných Sport s formulí a jedny "skoro diplomaty". Bohužel jsem neměl vůbec čas.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se