Azmodan Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Založil jsem tu vlákno týkající se výměny baterie v hodinkách Casio a zachování/záruce vodotěsnosti. Chci se ještě poptat, protože tomu opravdu nerozumím, nikdy jsem se o to nezajímal, jsem jen prach obyčejnej uživatel, o co vše si říct při výměně baterie? Do hodinek se poleze a tak by mě zajímalo jaký "servis" hodinky potřebují? Chtěl bych samozřejmě zachovat hlavně tu vodotěsnost, ale věřím tomu, že věcí, které se dají "poladit" bude daleko víc. Nějaké vyčištění, výměna těsnení, promazání...co já vím co ještě... díky )
jacob Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 U quartz stroje opravdu jen výměna baterie a test vodotěsnosti. Po 5 (při používání ve vodě) až 10 (pokud je do vody nenosíš) letech se mění tesnění, jehož opotřebovanost se laicky pozná tak, že nesmí být tvrdé jako plast, jelikož pak logicky netěsní.
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Karlose jebne, toho určitě jebne.
blackhead Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 , treba je to cizinecKarlose jebne, toho určitě jebne.
Hasič Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Koukej opravit v nadpisu to Y ve slove vyměna! Hlava mi to nebere!
Azmodan Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Koukej opravit v nadpisu to Y ve slove vyměna! Hlava mi to nebere! Mě to taky hlava nebere, to může napsat fakt jen češtinářskej ignorant
Azmodan Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Koukej opravit v nadpisu to Y ve slove vyměna! Hlava mi to nebere!ale nepřišel jsem na to jak to forum opravit ani jak ho smazat, takže bohužel...má ostuda
lucid Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 ale nepřišel jsem na to jak to forum opravit ani jak ho smazat, takže bohužel...má ostuda Obrať se na některého z moderátorů, sám nápis nezměníš.Pokud se jedná o výměnu baterie, tak se ujisti, zda v dotyčné firmě dělají i tlakovku. Pokud ano, pak hodinář sám zkontroluje těsnění a vymění (s vadným by tlakovka neprošla). U fungujícího baterkáče není třeba žádný další "servis" vymýšlet.
DavidC3 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 K té tlakové zkoušce.. Stejně mě ted dones zákazník hodinky které i po výměně baterie a i ted drží 10atm a řekl mě že jsem mu hodinky zničil, že tam má vodu atd.. Před ním sem to otestoval na 10 atm a vše ok . Stejně mu to bylo jedno protože před tím se mu to nikdy nezarosilo a po mojí výměně jo. Vyčístím mu to, zavřu za tepla udělam test a at jsi to jde přezkoušet do Brna :-) ale myslím že o rošení hodinek je zde na foru napsáno dost..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se