IzTaPa Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) a mame tu dalsiho souteziciho v soutezi o nej zpraseny rolady... (zamerne nekopiruju vsechny prasarny, at se nekomu neudela spatne)http://www.ablogtowatch.com/colorful-coatings-metals-rau-tech-custom-rolex-other-watches/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Ablogtowatch+%28ABLOGTOWATCH%29 Upraveno 30. července 2014 uživatelem IzTaPa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Krása nesmírná By mě zajímalo, kdo si to vezme na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Wow! To opravdu existuje nebo to jsou jen malůvky? Pekelné kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Krása nesmírná By mě zajímalo, kdo si to vezme na ruku.Tuto otázku si kladu pokaždý, když jsem někdo postne podobný zvěrstvo. Očividně se ale najde dostatečnej počet zvrhlíků, jelikož se do toho pouští pořád další a další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Tuto otázku si kladu pokaždý, když jsem někdo postne podobný zvěrstvo. Očividně se ale najde dostatečnej počet zvrhlíků, jelikož se do toho pouští pořád další a dalšía není to jen z nouze "ctnost"? Jak že se vezmou totálně dojebaný Milgy a překopou tak, že je to jedno a stejně se to prodá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 a není to jen z nouze "ctnost"? Jak že se vezmou totálně dojebaný Milgy a překopou tak, že je to jedno a stejně se to prodá... na tom možná něco bude...každopádně i dojebaný milgy bez korunky a minutový ručky budou vypadat líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 .....já bych naopak řekl,že ty zelený jsou povedený,....ty by se mi naopak hodily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 .....já bych naopak řekl,že ty zelený jsou povedený,....ty by se mi naopak hodily :-) tak sundej predni haupnu tveho buicku a posli jim to - pro jistotu, aby chytli presne odstin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 kdo by si kupoval hodinky podle auta? Vždyť se to dělá naopak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se