Makky Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Zdravím,Rád by som Vás požiadal o radu ohladne hodiniek Bell and Ross br 93-92 ceramic http://www.premiumwatches.com/bell-und-ross-br-03-92-ceramic-black-matte-br0392-bl-ce.html?c=2593 strašne mi padli do oka a neviem prestať na ne myslieť pôvodne osm chcel ísť po breitling avenger II Gmt.... A rád by som sa opýtal či moje rozhodnutie ohladom BR je správne. Kvalita presnosť proste proste všetko by som rád vedel. Budem vdačný za každú pripomienku a poznámku Ďakujem
Kluk jako buk Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Podobný s černýma číslicema/indexama se tu prodávaly, ovšem teď ten inzerát nemůžu najít. Já mám Bell & Ross zafixovaný jako značku se spoustou hezkých hodinek, který jsou ale zároveň nehezky předražený. Nicméně uznávám, že MI u tohodle modelu asi bude hodně vysoko. Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem Kluk jako buk
Makky Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 šak to práve preto váham. Nato že stoja skoro 3000 je tam obyč ETA i ked to keramické puzdro je zas obrovské plus.
blackhead Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 originalni design, zadny podobny nejsou takze jestli se Ti libi, bez do nich, kvalita je v pohode, ja mam BR 123.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se