Lukas Carbol Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Dobry vecer, panove ci damy, z nudy jsem si brouzdal po ebayi a narazil na tohoto (genuine_authentic_watches prodejce. Uz jen ten nazev mi vykouzlil na tvari usmev.... Kazdopadne me ale zarazil pocet recenzi a vzhledem k tomu, ze hodinkam rozumim jenom tehdy, pokud si prectu na chronomagu, ze jsou kvalitni, tak mi to nedalo a musim se zeptat na Vas nazor. Co rikate na kousky prodavane timto prodejcem? Jako priklad tady davam tyto:http://www.ebay.co.uk/itm/1963s-Vintage-OMEGA-Seamaster-30-Winding-Steel-Mens-Watch-Cal-286-UK-Seller-/271558596549?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3f3a2757c5 Diky
SCIFI Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Seller notes: ?The Original Dial has been repainted.? Jinak jsou ok. Prodava hezky kousky.
prischera Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Ale přes ten cifr by teda u mě nejel vlak, strašný. Tipoval bych to na Indickou repasi. Navíc se mi vůbec nezdaj ručky, a i o pouzdru mám svojí pochybnost. Za mě ne.
Lukas Carbol Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Jak říkám, jsem laik a do hodinek nakoukávám skrz chronomag jen proto, že jsem zastánce kvalitních věcí a bude mi hrozně dlouho trvat, než tomu alespoň trochu začnu rozumět. Proto mě zajímá Váš názor, neb mě tahle stránka docela zaujala. A taky hlavně proto, že si chci v nejbližší době koupit kvalitní oblekovky (musí vydržet minimálně celý život jako památeční :-). Mám v merku seiko SARB 065 a na TYTO značky v obdobné cenové relaci jako mnou vybrané seiko jsem vykulil oči se vyloženě musel zeptat :-D. Takže to asi vypadá na nějaký nekvalitní repas jo? Dá se s něčím takovým pohnout u nás? U nějakého rozumného hodináře? Tzn. "vypiplat" do krásy a stavu, aby se opravdu jednalo o perfektní památeční hodinky? Nebo se na to lidově vy"srat" a cenovce těch seik cocktail time jít do nich... hm?
Lukas Carbol Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Btw nakoukávám je slabé slovo, začínám pociťovat náznaky závislosti :-(
SCIFI Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Vypiplat se daji i u nas. Projdi si tohle vlakno a budes koukat.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53334-zrodily-se-hodinky/
prischera Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 (upraveno) Což o to vypiplat se dají, ale připrav se na to, že kvalitně provedená renovace bude cenově někde okolo ceny hodinek. Pokud se rozhodneš pro vintage kus, zkusil bych najít hodinky, kde toho bude původního co nejvíc. Shánění náhradních dílů stojí opravdu hodně času a leze do peněz. Vůbec tě nechci odrazovat, ale už sem tu pár hodinek nechával dát dohromady. Je to krása, pomoci starým hodinkám znovu na svět, ale stojí to čas a peníze. Být tebou koupím nové, nebo zánovní SARBy, které sis vyhlídl a do projektu renovace se pustím až ve chvíli kdy budu mít: 1) načteno co nejvíc informací, abych věděl co kupovat2) připraveno dostatek peněz, krom nákupu, i na následnou renovaci3) dostatek "času" na čekání, uvedení starého kousku do TOP stavu, může při shánění dílů, trvat klidně rok i víc Každopádně přeji hodně štěstí a doufám, že se pochlubíš ať už to dopadne jakkoliv . Upraveno 5. srpna 2014 uživatelem prischera
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se