Leviathan Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Za mna parada..cena uz menej.. zdroj: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Tutima se mi líbí obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Az na to uchyceni remenu parada,nejak temhle integrovanejm naramkum do pouzdra nemuzu prijit na chut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 chunky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Az na to uchyceni remenu parada,nejak temhle integrovanejm naramkum do pouzdra nemuzu prijit na chut.To Ti plně rozumim, ale jsou ještě složitější případy díky tvarům, člověk je odkázán buď jen na originální díly, nebo musí podstoupit složitější výrobu u mistra řemenáře, ale díky zdejším mistrům by to problém nebyl. Nedávno jsem si řekl, že již dloho jsem si sám nevyměnil brzdové destičky a že bych si to mohl zkusit jen tak pro zábavu. A při rozebírání jsem zjistil, že potřebuji velikost klíče, který není v žádné sadě....Pardon za OT, ale hned jsem si vzpomněl na uchycení řemenů :) Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 http://tutima.com/watches/saxon-one/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonga Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Nádherný tvar pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 http://www.righttime.com/rt/tutima/6420-02.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Dnes som na nich narazil na webe a teda dost zaujali.tu su nejake detaily ako je vyriesene uchytenie kozezdroj http://www.watchtime.com/featured/borrowed-time-hands-on-with-the-tutima-saxon-one-chronograph/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 ...jsou parádní, ale nic pro malá zápěstí (v mém případě 17cm). Zkoušel jsem je ve Vídni. Většina hodinek na výstavě byla pro mne nenositelná z důvodu velkých rozměrů a s tím související nepohodlnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Povedené...Chrona na tahu s černým dialem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se