nAscA Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Zdravim,dokazal by nekdo poradit kde sehnat originalni tyto casti? Na ebay jsem nasel lunetu, ale 350? se mi zda prehnane.
tondako Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Jestli máš garanční kartu, mělo by tam být ještě jedno číslo - ref. , podle kterého se to dá objednat. Ale levné to určitě nebude. Ještě k té lunetě, potřebuješ ji celou, nebo jen registrační kroužek?
nAscA Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Registracni? No potrebuji ten vnejsek, je dost skrably, bohuzel i to sklo. Da se s tim zit, uz je tak nosim par let.
VojtaB Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Jeden čas jsem o výměně lunety u SMP taky přemýšlel, hledal o tom informace a na WUS od lunet z ebay dost odrazujou. Pokud není originál Omega, tak se prej může stát, že vypadává, nesedí barva, atd. a prej to nebyl jen ojedinělý případ. Když už, tak bych zkusil ofrei kde jí mají tuším za nějakých 290 dolarů a nebo u AD, tak to asi jednou budu řešit já. Sice to bude o něco dražší, ale zase bez komplikací doufám..
nAscA Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 jj i proto mam v popisu jen original a ne aftermarket Kazdopadne bych si na takove hodinky noc jineho nez original nedal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se