Bartex Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Dobrý den,Dostal jsem hodinky, nedělám si naději, ze jsou právě. Nemají zezadu nic vyryto, je to potisk, takže to řešit nebudeme. Otázkou zůstává, proč je nemůžu nikde na metu najít... Jakou maji hodnotu? Aspoň orientační :-) Děkuji za případně odpovědi. Typ hodinek by mel byt A25062...ale jak říkám, nenašel jsem nic... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bartex Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) Omlouvám se, že se mi to nepovedlo otočit, přidával jsem to z tabletu... ještě dodám zadní stranu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Bartex
SCIFI Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) cena jedině pro joudu co by byl ochotnej to nosit. hoď to do koše než dostaneš ekzém edit a zadek nefoť. to nikoho nezajímá Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem SCIFI
Horhe Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) By mě zajímalo, kde leží ta země Switchinterned, ve který to bylo manufakturováno. Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Horhe 1
ondralbc Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 SCIFI: mluv za sebe, mne to bavi a zajima. Nikdy jsem fake zezadu nevidel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se