ojonas Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Hola, zde je link :http://www.orienthodinky.cz/kontaktyJenže dnes jsem vyzvedl na poště a teď mě trošku zklamal výsledek, sháněl jsem na Ray a mám tady 1/4 roce na Mako Přiložen na hodinky, ale nevím.... není to ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) A kolik za to teda vlastně chtěli, pokud to není tajný? Jinak ještě by mě zajímalo, jak je to s výměnou té vložky samotné. Měl jsem za to, že je tam do té lunety nějak přilepená, takže tys tu starou z toho musel nějak vypáčit a novou něčím nalepit, ne? Nebo jak se to dá vyměnit? Upraveno 21. října 2014 uživatelem tomek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojonas Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 tak 310 Kč i s dopravou. Luneta je tam přilepená, vhodným násilím jde sundat, nicméně je na odpis. Na pozici 3 ostrým hrotem jsem zapíchl do lunety a vypáčil. Nalepeno lepidlem na kov Loctite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Já bych tam klidně nechal tu novou z Mako a sháněl originál na Ray. Zdá se mi, že barevně sedí a ty odlišné popisky se dají překousnout. IMHO je to lepší, než nějaká hodně odrbaná a poničená původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se