Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hola, zde je link :http://www.orienthodinky.cz/kontakty

Jenže dnes jsem vyzvedl na poště a teď mě trošku zklamal výsledek, sháněl jsem na Ray a mám tady 1/4 roce na Mako :crying_anim:

Přiložen na hodinky, ale nevím.... není to ono...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

A kolik za to teda vlastně chtěli, pokud to není tajný? Jinak ještě by mě zajímalo, jak je to s výměnou té vložky samotné. Měl jsem za to, že je tam do té lunety nějak přilepená, takže tys tu starou z toho musel nějak vypáčit a novou něčím nalepit, ne? Nebo jak se to dá vyměnit?

Upraveno uživatelem tomek
  • po 2 týdnech...
Odesláno

• tak 310 Kč i s dopravou. Luneta je tam přilepená, vhodným násilím jde sundat, nicméně je na odpis. Na pozici 3 ostrým hrotem jsem zapíchl do lunety a vypáčil. Nalepeno lepidlem na kov Loctite.

Odesláno

Já bych tam klidně nechal tu novou z Mako a sháněl originál na Ray. Zdá se mi, že barevně sedí a ty odlišné popisky se dají překousnout. IMHO je to lepší, než nějaká hodně odrbaná a poničená původní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...