Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli jde poškrábat originál, to věru netuším, poněvadž ho nevlastním.

Ale kdysi mi jeden opálený spoluobčan nabízel v hospodě "originál" Rado za 5.000Kč.

Zrovna jsem večeřel, takže jsem použil vidličku a zkusil odolnost tahu. Aluminiová vidlička vydržela, tah ne :)

Tudíž jsem usoudil, že je to fake a slíbil mu, že mu vrazím tu vidličku do rektální části těla a to zabralo ;)

Odesláno

hmm... evidentne to s vzdorom proti event. skrabnutiu nieje uplne 100 % = maminka ich stihla "klepnut" pomerne skoro... (kazdopadne sa to vyriesilo len vymenou jedneho clanku na remienku... ) takze v ramci moznosti je to ok...

Rado chvalim - ultralight! nadhera & elegancia ;)

Odesláno
To není prdel, stačí si přečíst přímo návod od výrobce ;)

http://www.rado.ch/public/customer_service...ess_watches.pdf

Tak to by se jim určitě líbilo nějaké pěkné magnetické prostředí. :)

Jo tak přidat magnet na oba senzory, který směr by vyhrál ? :D

Odesláno (upraveno)

Mohu potvrdit mám tyto přez rok a krom spony, z titanu na nich není poznat že jsou nošené. Navíc budí dost velký rozruch a to i mezi něžnější částí populace. Jinak naprostá spokojenost a doporučuji :smile_anim: , jen tyhle asi budete shánět obtížně :sleeping_03anim:

Za špinavý koberec se omlouvám, za mé foto rovněž :thumbsup_anim:

Je to můj první pokus na novém fóru tak se učim...

post-398-1181581432.jpg

Upraveno uživatelem maisel
Odesláno (upraveno)

Tak přesně tyhle chronometry se mi líbí, ovšem s keramickým tahem.

Bylo jich myslím celkem vyrobeno jenom 1000, je to limitovaná edice.

Shání se opravdu velmi špatně, ale jeden zdroj už jsem našel:

http://www.authenticwatches.com/r13598162.html

Kde jsi je kupoval ty? Ten symbol kotvy na číselníku se opravdu točí?

Případně pokud bys měl čas, tak bych poprosil i o foto dýnka hodinek. Moc díky!

Upraveno uživatelem sauce
Odesláno (upraveno)
Tak přesně tyhle chronometry se mi líbí, ovšem s keramickým tahem.

Bylo jich myslím celkem vyrobeno jenom 1000, je to limitovaná edice.

Shání se opravdu velmi špatně, ale jeden zdroj už jsem našel:

http://www.authenticwatches.com/r13598162.html

Kde jsi je kupoval ty? Ten symbol kotvy na číselníku se opravdu točí?

Případně pokud bys měl čas, tak bych poprosil i o foto dýnka hodinek. Moc díky!

No jasně točí jak o závod, pokud hýbeš rukou. Já je v únoru 2006 kupoval v Pařížský s nějákou nadstandardní slevou přes další známé. Sháněl jsem je po netu a byly jen v Japonsku o cca 4000 méně a to jsem nechtěl riskovat. Máš pravdu, je to limitka s 500ks v keramickém tahu a 500 v kaučuku. Jinak sami se o sobě dost lesknou a vše odráží a s keramickým tahem vypadají na živo zvláštně. Původně jsem jej chtěl dokoupit asi za 15t, ale pak jsem si to rozmyslel. s tím kaučukem jsou velmi elegantní a příjemně se nosí, jen je ošoupaná ta titanová spona, jak se šoupe o stůl :thumbsdown_anim:

Něják se mi na tom odkaze nezdá, že mají stejnou cenu za kaučuk a za keramiku :guiltysmiley: Dávej si pozor!

Večer ti je snad nafotím a pošlu raději mailem. Jinak jsem z Prahy tak ti je můžu třeba v centru ukázat. Tak šŤastnou volbu Maisel

Upraveno uživatelem maisel
Odesláno

Díky za info! Ty fotky by byly fajn, ale nechci tě nějak moc obtěžovat...

Ještě jsem se chtěl zeptat - ten povrch je docela lesklej, nejsou na něm moc vidět otisky prstů?

Odesláno
V tahu je na jednom místě zasunuta tyčinka s magnetem, který se přikládá k jednomu ze dvou senzorů na dýnku a tím se hodinky seřizují.

Vzpomněl jsem si na toto :)

Odesláno
Díky za info! Ty fotky by byly fajn, ale nechci tě nějak moc obtěžovat...

Ještě jsem se chtěl zeptat - ten povrch je docela lesklej, nejsou na něm moc vidět otisky prstů?

Jsou a to dost, na druhou stranu, je můžeš čimkoliv přeleštit a máš darost, že jsou jak nový. Používám košili, triko apod. Jelikož je nepoškrábeš tak se nemusíš bát. Nicméně pokud je neuvidíš na živo, tak doporučuji nekupovat

Odesláno (upraveno)

Včera jsem na živo viděl podobné, ne sice přímo tenhle chronometr, ale s bílým číselníkem a s tahem z té světlé keramiky. Musím říct, že ten tah je až příliš lesklý, vypadají už skoro celé jako skleněné. A pokud jsou na nich hodně vidět otisky prstů apod., tak by možná byla lepší verze v černé keramice - sice ne chronometr, ale stále automaty:

allbrandnamewatches_1952_113992393.jpg

Upraveno uživatelem sauce
Odesláno
Jsou a to dost, na druhou stranu, je můžeš čimkoliv přeleštit a máš darost, že jsou jak nový. Používám košili, triko apod. Jelikož je nepoškrábeš tak se nemusíš bát. Nicméně pokud je neuvidíš na živo, tak doporučuji nekupovat

To jsi o třídu níže, hlavně nemají červený podklad kotvy a min. indexy. Nechci se vnucovat, ale přemýšlej o tom kaučuku..., máš něco proti němu? Takto jsou opravdu velmi elegantní a díky mat. tahu vynikne keramické popuzdro. Ten černý tah z keramiky mi připadá ještě hroznější než stříbrny a otisky jsou na něm taky vidět, zkoušel jsem to. Ale je to tvoje volba a už nebudu rejpat :crying_anim: Alespoň nebudou další podobné v Praze k vidění, ještě jsem se s těma co mám na živo nesetkal a to chodím mezi lidi... :thumbsup_anim: Ty fotky snad pošlu dnes nebo určitě přes víkend, něják to doma nestíhám :suicide_anim:

Odesláno

To jsi o třídu níže, hlavně nemají červený podklad kotvy a min. indexy. Nechci se vnucovat, ale přemýšlej o tom kaučuku..., máš něco proti němu? Takto jsou opravdu velmi elegantní a díky mat. tahu vynikne keramické popuzdro. Ten černý tah z keramiky mi připadá ještě hroznější než stříbrny a otisky jsou na něm taky vidět, zkoušel jsem to. Ale je to tvoje volba a už nebudu rejpat :crying_anim: Alespoň nebudou další podobné v Praze k vidění, ještě jsem se s těma co mám na živo nesetkal a to chodím mezi lidi... :thumbsup_anim: Ty fotky snad pošlu dnes nebo určitě přes víkend, něják to doma nestíhám :suicide_anim:

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Tchán má Rada, dostal je k 50tinám, loni mu bylo 60, na hodinkách to ale není absolutně znát, jsou jako nový. Jednou se budou dobře prodávat jako NOS:clap:

Upraveno uživatelem Mirek24

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...