ivan_989 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Ivan_989: Mnohokrat jsem psal, ze tvoje tmarska prezentace ctyr zivlu se mi mimoradne hnusi. Mne je opravdu u zadele, co stoji v nejakych psychopatickych knihach urcenych pro gurujary. Vic za tim nehledej.tak ale potom neries symboly a ich presuvanie. To ze si nevzdelany ignorant a nevies co su styri zivly a trepes tu uplne kraviny tolerujem, je to celkom usmevne. Ale tvoja primitivna argumentacia prameniaca z totalnej neznalosti temy ma zacina uz zlahka iritovat. Mas to v hlave evidentne dost popletene a pleties vsetko dokopy. Co tu furt spominas nejake gurujary ? Psychopaticke knihy? Co to ma spolocne s temou zivlov ? Nic, vobec nic. A ze ty si to nejako divne spajas je len a len tvoj problem.
People Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Anketu som ukoncil. Podstatne je, ze vyhralo puzdro TERNOS. S cim pri zakladani ankety neratal je ,ze kontinenty vypadnu. Co teda preferujete na ciferniku, aby bolo? Mne je v podstate jedno, ze ci tam bude to "slnko" alebo spirala, pizza abstrakt (model A4 z ankety)Prosim nech sa vyjadri, co najvacsii pocet ludi. Musime spravit 2-3 seriozne navrhy a potom by som spravil opat anketu.
ivan_989 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Da sa spravit tonovany cifernik ? Po obvode tmavy a postupne zosvetlujuci sa smerom do stredu ?Alebo nieco ako ta Eterna co som postol ? Alebo ten sunburst co tu uz niekto navrhoval? Par ludi tu uz dalo celkom zaujimave navrhy.
parnistroj Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Aristotelske elementy:http://en.m.wikipedia.org/wiki/Classical_element Tak kdo je tady ignorant?
ivan_989 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Aristotelske elementy:http://en.m.wikipedia.org/wiki/Classical_elementTak kdo je tady ignorant?Predsa ty. Co ma spolocne Aristoteles s gurujarom ? A to ze vnimas Aristotelove diela ako psychopaticke knihy, na to fakt neviem co povedat.
parnistroj Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Prosim te, Aristoteles ma nahore symbol ceho?
People Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Ja som to navrhol tiez a bolo mi vysvetlene, ze to zarucene spravne a ina moznost nie je. ale podla tohto je to mozno prehodit. Vramci rychlosti a jednoduchosti ( symbol zeme a vduchu by trebalo este prehodit) na ukazku to ale staci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Prosim te, Aristoteles ma nahore symbol ceho?to je jedno, pisal psychopaticke knihy a inspiroval gurujarov, predsa sa tym nebudes zaoberat, ked sa ti to tak mimoriadne hnusi.
People Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 (upraveno) Panove nehadajte sa, nema to ziadny vyznam. V kazdom pripade vasa hadka ma donutila sa zamysliet. Pre nase 4 elementy sme nemali prideleny ziadny caso-priestor. Mr. Google po zadani Aristotelian elements vyhodi kopu zaujimavych veci, ktorymi by sme sa mohli inspirovat a mozno aj pohnut dalej. Napr dry hot cold wet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alebo rocne obdobia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pripadne 5 element ETER/QUINTESSENCEdo stredu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z toho by sa snad dalo nieco vybrat, co by malo aj zmysel a aj vyzeralo k svetu. Proste 4 symboly mame. Cifernik by mal obsahovat vec. ktora ich spoji, doplni, alebo rozvedie/rozsiri a zem to teda podla ankety nesmie byt. Upraveno 12. října 2014 uživatelem People
ivan_989 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Aristoteles stanovil este inych 5 elementov. Pre vystavbu dramatickych diel. Su to Expozicia, kolizia, kriza, peripetia, katastrofa. Zacinam mat pocit ze je to prave tychto 5 elementov o ktore tu v skutocosti ide, to nie je nahoda ze tu parnis spomenul Aristotela a jeho elementy. Ano, moze byt z toho fajn tragedia. Skusim byt teda chvilu divak tejto tragedie
parnistroj Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Mozna jsem na tebe vyjel trochu prikre, ale nebylo to nevyprovokovane, ze Za formu se omlouvam, za obsahem si stojim. Stare Recko s elementy ve sve dobe je neco uplne jineho nez nejaka esoterika. Jsem si jist, ze kdyby se Aristoteles se svym mozkem narodil dnes, do dnesni sumy znalosti, mezi esoteriky by se neradil.
ivan_989 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 To ze ezoterici robia zo styroch živlov guláš je fakt a o tom nemam chut sa bavit ani ja. Neviem preco sem stale pleties tých popletenych a často aj psychicky narusenych nešťastnikov. To sem predsa nepatri. Súčasná ezoterika sa bridi aj mne a prave preto sa snazim ctit myšlienky starsich ucencov. Ale ty to stale zamotas do gurujarov. Ani ja tu nechcem nic z pochybnej ezoteriky. Preco mi to stále pripisujes?
parnistroj Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Ty dva reliefni do sebe vpletene ctverce by mohly byt na cifru zajimave. Zbytek ciferniku s jemnymi axialnimi paprsky jako zde (ale jemnejsimi) kdyz uz ne spirala a postupne zesvetleny stred nechat? Nebo treba i bez axialnich paprsku ale na podkladu z toho chaotickeho smotku listi a peri (jako na variantach A1-A4)
parnistroj Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 ivan_989: no dyt jsi argumentoval nemennosti polohy symbolu podle nejakych "cernokneznickych" knih a chtels tam davat bezobsaznou vetu. Ale obratme list.
ivan_989 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 (upraveno) ivan_989: no dyt jsi argumentoval nemennosti polohy symbolu podle nejakych "cernokneznickych" knih a chtels tam davat bezobsaznou vetu. Ale obratme list.V tom pripade bol aj Aristoteles cernoknaznik a veta nie je vobec bezobsazna, skryva v sebe kopec mudrosti. Bezobsazna je pre toho kto sa nad nou vobec nezamysli. Poloha symbolov zivlov odzrkadluje principy a fungovanie nasho sveta (ked sa nanho pozeras cez optiku styroch zivlov). Ked sa budu presuvat, prestane to cele davat zmysel. Ok, stacilo Obraciam teda list. Edit: apropo, umiestnenie zivlov a ich symbolov podla Aristotela je chybne. Staci sa len nad tym poriadne zamysliet a k spravnemu umiestneniu symbolov dojdes aj sam. Rovnako ako bola chybna aj jeho geocentricka teoria . Co vsak nijako neznizuje jeho obrovsky prinos pre vyvoj ludstva. Upraveno 13. října 2014 uživatelem ivan_989
parnistroj Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Tak vidis, ze na umisteni symbolu vubec nezalezi
Kasper Odesláno 14. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Osobne by sa mi vcelku páčil motív plynúceho času - niečo, ako sypúce sa piesky času? Čo myslíte?
ivan_989 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Tak vidis, ze na umisteni symbolu vubec nezalezi a to ti ako napadlo, praveze záleží. A velmi. Ked to bude nesprávne bude to vypadat ako čínsky ezotericky fejk. A myslel som ze sme obratili list.
parnistroj Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Osobne by sa mi vcelku páčil motív plynúceho času - niečo, ako sypúce sa piesky času? Čo myslíte? Proc ne, ale jak by to melo vypadat? (Kdyz Sinn dava do hodinek olej, my tam dame pisek!)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se