papen Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Kolegové v práci mi dnes přáli k narozeninám (pravděpodobně si všimli mé záliby v hodinkách :-))) a nadělili mi tohle: Vintage Citizen (modrý cifr) pravděpodobně "blízký východ edice..." s ohledem na Anglické a Arabské zkratky datumovky.... Kožené cestovní pouzdor na hodinky.
Toblin Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Takova pozornost jiste potesi. Vsechno nejlepsi ;-)
Daemonultimate Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Taky se připojuju s gratulací a ať je pouzdro vždy plné
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Taktéž gratuluji - i ke kolegům.
fobus Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Všetko najlepšie...a to púzdro vyzerá fajn...
PetrL Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Moc pěkný. Pokud jsi s kolegy v práci o své zálibě nikdy nemluvil a zároveň to jejich záliba není, tak se docela dobře trefili do pěkných hodinek. Někdy se stává, že když si někdo všimne záliby v hodinkách, koupí něco totálně masového. Mohl bych o tom vyprávět:). Ale dárek je dárek. Gratuluju k zajímavým hodinkám.
Kid_A Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 (upraveno) moooc peknej strojek:) minimalistickej skoro jako v ingach:)) Upraveno 21. srpna 2014 uživatelem Kid_A
villain83 Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Je to mily,tohle by me potesilo mnohem vic,nez flaska,nebo nejaka "vtipna" kravina.Navic to jsou moc pekny hodinky.
papen Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Díky za přání. Jinak, samozřejmě lahev vína k tomu byla taky (to je už standard) :-) Že mám rád hodinky jsme se na obědě pár krát bavili, ale nic konkrétního nepadlo..., ale asi si domysleli jaké mám na mysli (když jsem je popichoval, že tyHilfigery, Fossil a jiné obludy fakt nejsou hodinky...:-) ) Btw.ředitel nosí Longiny Chronography s automatickým nátahem, tak úplně mimo není ;-)
Georgeisin Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Taky se připojuji ke gratulaci. Výběr padl na velmi originální kousek. Já taky dal již pár kolegům, kamarádům, Primky (vintage). Vypadají i docela velký, ta Miyota má v průměru skoro 3 cm, ty budou mít 38 mm určitě, co?
roman_d Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Dobry kolegove, mne dali murschmellow ktery nesnasim..holt hrajoutvojikolegove jinou ligu,pekny
papen Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2014 (upraveno) To Georgeisin: JJ, mají 38mm. Na ruce vypadají normálně. Upraveno 27. října 2014 uživatelem papen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se