Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové v práci mi dnes přáli k narozeninám (pravděpodobně si všimli mé záliby v hodinkách :-))) a nadělili mi tohle:

1. Vintage Citizen (modrý cifr) pravděpodobně "blízký východ edice..." s ohledem na Anglické a Arabské zkratky datumovky....
  2. Kožené cestovní pouzdor na hodinky.

post-24257-0-80083300-1408630148_thumb.jpg

post-24257-0-17888300-1408630149_thumb.jpg

post-24257-0-60803700-1408630149_thumb.jpg

post-24257-0-03717500-1408630150_thumb.jpg

Odesláno

Moc pěkný. Pokud jsi s kolegy v práci o své zálibě nikdy nemluvil a zároveň to jejich záliba není, tak se docela dobře trefili do pěkných hodinek. Někdy se stává, že když si někdo všimne záliby v hodinkách, koupí něco totálně masového. Mohl bych o tom vyprávět:). Ale dárek je dárek. Gratuluju k zajímavým hodinkám.

Odesláno (upraveno)

moooc peknej strojek:) minimalistickej skoro jako v ingach:))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Díky za přání.

Jinak, samozřejmě lahev vína k tomu byla taky (to je už standard) :-) 

Že mám rád hodinky jsme se na obědě pár krát bavili, ale nic konkrétního nepadlo..., ale asi si domysleli jaké mám na mysli (když jsem je popichoval, že ty

Hilfigery, Fossil a jiné obludy fakt nejsou hodinky...:-) )  Btw.ředitel nosí Longiny Chronography s automatickým nátahem, tak úplně mimo není ;-)

Odesláno

Taky se připojuji ke gratulaci. Výběr padl na velmi originální kousek. Já taky dal již pár kolegům, kamarádům, Primky (vintage).

Vypadají i docela velký, ta Miyota má v průměru skoro 3 cm, ty budou mít 38 mm určitě, co?

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

To Georgeisin:

JJ, mají 38mm. Na ruce vypadají normálně.

Upraveno uživatelem papen

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...