Přejít na obsah

Napodobenina Panerai

kopl2005

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
abcdddd - ja na tebe neutocim, ba naopak.. Kazdopadne spamatam se - uz jsi me jako hracka prestal bavit, tudiz se ti nebudu venovat, najdi si jineho kamarada, ktereho "tohle" bude bavit.. :whistle:

Tvoj odchod beriem za prve deficit argumentov za druhe deficit IQ a za tretie deficit etiky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pani dal som si tu pracu a pohrabal sa vo svojom Euro archive.....

Dohladal som cislo 41/2006 kde na strane 104 priloha BusinessWeek sa pise, citujem:

"Firma LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) moze ocakavat , ze bude vypocuta vo Francuzsku , kde su zakony proti plagiatorstvu tak prisne, ze uz len to, ze niekto vlastni imitaciu kabelky znacky LV je trestne postihnutelne pokutou rovnajucou sa dvojnasobku ceny pravej kabelky....."

Ak ma niekto zaujem mozem cely clanok naskenovat a poskytnut na fore....BTW dost zaujimave citanie co sa tyka sporov poprednych svetovych firiem vs Ebay.... :)

"Bohoušku, nesmíš věřit všemu, co dávají v televizi." ;)

Pravdou je, že firma LV slaví velké úspěchy v boji proti napodobeninám.

Vyhrála soud nad Google a jedním čínských obchodním řetězcem a soudí se i s obchodními domy v Americe.

(To s Google je ale fraška a přijde mi ubohé cenzurovat internetový vyhledávač).

Jestli psali v BusinessWeek skutečně to, co zde prezentuješ, to netuším, ale imho je to cypovina.

Můžeš mi to, prosím, naskenovat? Děkuji.

Chápu, že by mohl dostat pokutu prodejce fake, což se i děje. Ale že by dostal pokutu člověk, který se proviní třeba jen tím, že si z dovolené přiveze kabelku, o které se domnívá, že to je originál, to je fakt směšné.

A ještě legračnější mi přijde to, že je v Pařížské nějaký odborník, který na vzdálenost 5 metrů pozná pravou kabelku od imitace a má takové pravomoce a charisma :) , že lidi hned na místě zkasíruje a oni se ani nebrání :D

A to, že pokuta je rovná dvojnásobku ceny originálu, to je ještě veselejší. Chudák člověk, co nosí fake Pateků v ceně 200.000 EUR, ten se nedoplatí :D

Odkaz ke komentáři

Vyhrála soud nad Google a jedním čínských obchodním řetězcem a soudí se i s obchodními domy v Americe.

(To s Google je ale fraška a přijde mi ubohé cenzurovat internetový vyhledávač).

Jestli psali v BusinessWeek skutečně to, co zde prezentuješ, to netuším, ale imho je to cypovina.

Chápu, že by mohl dostat pokutu prodejce fake, což se i děje. Ale že by dostal pokutu člověk, který se proviní třeba jen tím, že si z dovolené přiveze kabelku, o které se domnívá, že to je originál, to je fakt směšné.

A ještě legračnější mi přijde to, že je v Pařížské nějaký odborník, který na vzdálenost 5 metrů pozná pravou kabelku od imitace a má takové pravomoce a charisma :) , že lidi hned na místě zkasíruje a oni se ani nebrání :D

A to, že pokuta je rovná dvojnásobku ceny originálu, to je ještě veselejší. Chudák člověk, co nosí fake Pateků v ceně 200.000 EUR, ten se nedoplatí :D

JJ zajtra to tu mas.......:) To s tou Parizskou to nebolo odomna......

Odkaz ke komentáři

Tak tam kurva běž a uvidíš, jak to bude probíhat....

Odkaz ke komentáři

to bylo od jeho bratra v triku! Ode mě! Samozřejmě že u toho asistuje policie. No a upřímně napodobeninu kabelky LV poznám na 5 metrů i já, natož prodavačka, která tam pracuje.

Hmmm...

A kdo tě donutí na tu policii počkat?

A jak policie pozná, že to je fake?

A přijede kriminálka, tajní nebo protidrogové? :)

Na 5 metrů to poznáš? Ty musíš mít oči, jako ta babička v Červené Karkulce. Nebo to byl vlk převlečený za babičku? Už ani nevím :)

Kluci, nechte toho, ztrácíte glanc.

Vážně si myslíte, že prodavač má právo vás zadržet až do příjezdu policie, kvůli nějakému svému podezření?

Tím končím tuto veselou rozpravu s vámi. Napište do TV Nova, možná na základě vašich humorných názorů natočí i nějakou tu reportáž do aprílového či Silvestrovského vydání zpráv ;)

Odkaz ke komentáři

Já už fakt nevím, nač máte ten Google, chlapi: Fed Up With Fakes

A je to. Ještě bych snad dodal, že i když se ulice jmenuje Pařížská, zdaleka tam nefungujou francouzský zákony. Až budou (což se snad takňák jako stane po našem vstupu do schengenskýho prostoru, ale jasno v tom nemám), tak si budou mnout ruce všichni právníci v Praze.

Odkaz ke komentáři

... natož prodavačka, která tam pracuje.

To bych taky tak horký neviděl. Chudák ženská je ráda, že má svejch dvacet čistýho (a to ještě kdovíjestli) a určitě se nepohrne do zápasu se zákzníkem/cí.

Jako scifíčko dobrý, no. Asi mi to nedá, projdu si Pařížskou a poptám se. Mně nevadí ze sebe dělat komickou figurku, aspoň se seznámím s lidma...

Odkaz ke komentáři

Hmmm...

A kdo tě donutí na tu policii počkat?

A jak policie pozná, že to je fake?

A přijede kriminálka, tajní nebo protidrogové? :)

Na 5 metrů to poznáš? Ty musíš mít oči, jako ta babička v Červené Karkulce. Nebo to byl vlk převlečený za babičku? Už ani nevím :)

Kluci, nechte toho, ztrácíte glanc.

Vážně si myslíte, že prodavač má právo vás zadržet až do příjezdu policie, kvůli nějakému svému podezření?

Tím končím tuto veselou rozpravu s vámi. Napište do TV Nova, možná na základě vašich humorných názorů natočí i nějakou tu reportáž do aprílového či Silvestrovského vydání zpráv ;)

Predpokladám, ze hovoris anglicky...

LVMH can expect a sympathetic hearing in France, where anti-counterfeiting laws are so tough that simply owning a fake Vuitton handbag is punishable by a fine of twice the value of a genuine bag.

Odkaz ke komentáři

Hovorim, veru hej :)

V článku ale není napsáno, kdo a jak to vymáhá.

A ano, slyším to poprvé v životě a je to pro mě dost překvapivé. Ve Francii jsem byl několikrát a u významých památek se to jen hemží pochybnými prodejci všeho možného a nikdy jsem si nevšiml, že by je někdo honil či zatýkal.

Navíc z článku nevyplývá, co přesně je tím DRŽENÍM či VLASTNICTVÍM myšleno.

A už vůbec se to netýká ČR a ulice Pařížská!!!

Tedy moc nechápu, proč cituješ můj příspěvek, který reaguje jen a pouze na Pařížskou a prodavačku paní Koplovou, která chytá majitele napodobenin :)

Odkaz ke komentáři

to NightinGale - tak to už začínáš trochu přehánět ne? Copak já urážím nebo se navážím do někoho z Tvoji rodiny? Vůbec si tu moji neber do huby, protože Tebe sice neznám, ale máš chování horší než řeznickej pes přivázanej u boudy!

Odkaz ke komentáři

No poslyš, bubíku, ty jsi se ale rozpumpoval. Tenhle slovník u tebe nebývá zvykem. Ale samozřejmě s tebou souhlasím. Btw bych moc rád vidě kohokoliv, kdo by mě chtěl jakýmkoliv způsobem omezovat na svobodě z uváděných důvodů. Je dobře si přečíst Trestní řád, par. 76, odst. 2.

mechano: Máš recht.

Odkaz ke komentáři

Prosím velevážené nové, ale přesto rovnoprávné členy fóra, aby šli do prdele s tou debatou o kabelkách. Myslím, že fórum které se zaobírá jejich problémy se jmenuje "Muži v dámském".

Mily drahy mechano...To ze si tu zrekonstruoval par clenom nejake vykopavky je jedna vec (za co chapem ze su tu chudacikovia vdacny) to ze tu pises do rozbehnutej diskusie bey toho abz si si precital cele vlakno druha vec z coho jednoznacne vyplyva ze by si sa asi do toho nemal miesat.....Alebo si zase prisiel zozat ovacie za jednu priblblu vetu? Takze aj ty sa prosim ta zdrz nazorovych vylevov.....:)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...