Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, tak jak píšeš, klasik všech českých ,,závodníků,, Fabia RS :lol: U nás ve firmě máme Focusy v kombíku v pondělí na školení jsem poslouchal jednoho idiota od nás co tam rozhlašoval, jak jel právě ráno po D1 210km/h a ještě to prý zrychlovalo a jakou měl radost, když se onehdá potkal s lambem na světlech a lambo zdechlo a on mu to natřel. Takovým zakomplexovaným magorům do ruky auťák fakt nepatří, těžko mu bude člověk vysvětlovat, že Focus není na takovou jízdu stavěnej a ohrožuje tak nejen sebe, ale hlavně neviný okolí. :axehead:

• Odpovědi 480
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To Porsche je pecka! Jezdi opatrně.

Taky se pochlubím....Asi 14 dní nové auto mojí manželky! Takové "pumprdentlich", tj. prakticky dost na nic, ale móóc krásné. Myslím, že pro ženské 120 koní až až. Sám bych ho za moje služební (VW Passat 2,0 TDI) vyměnil hned. Už se těším na horké letní dny :thumbsup_anim: ! (Snad mi ho půjčí :thumbsup_anim: )

P.S.: Originál foto zatím nemám, je takové šedivé počasí. Ale barva sedí.

post-2560-1203622648.jpg

Odesláno

Budu budu, zítra si ho ráno vezmu, mám ho od pátku v garáži a jen ho chodím okukovat. Musím se s tím pořádně seznámit přece je to jenom o dost jinačí než Ford Focus v kombíku :lol:

Návštěvník YPO
Odesláno
Budu budu, zítra si ho ráno vezmu, mám ho od pátku v garáži a jen ho chodím okukovat. Musím se s tím pořádně seznámit přece je to jenom o dost jinačí než Ford Focus v kombíku :lol:

jenom aby Ti ten kombík nechyběl :D

Odesláno
jenom aby Ti ten kombík nechyběl :D

Neboj, ten je pro práci a Poršák pro legraci! Přes týden kombíkem vydělám nějaký kačky, abych je pak mohl o víkendu prolít nádrží :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Neboj, ten je pro práci a Poršák pro legraci! Přes týden kombíkem vydělám nějaký kačky, abych je pak mohl o víkendu prolít nádrží :thumbsup_anim:

;)

Odesláno

To mě rychle přešlo, měl jsem průměrnou spotřebu 22,5 l ....

Odesláno
To mě rychle přešlo, měl jsem průměrnou spotřebu 22,5 l ....

Jel jsem přes 700km z Německa a docela tomu šlapal za krk, moje průměrná spotřeba byla 12,4l. 22,5l máš v případě naprosto extrémní jízdy na hranici fyzikálních zákonů. Majluji si v Brně s jedním pašíkem co má Carreru 911 Turbo, když on jel z Německa, tak měl 11l navíc pokud jede po dálnici dle předpisů, tak dle jeho slov se dostane i pod 10l a to má Turbo...

BTW tohle auto ale není o počítání spotřeby, rád tuto zábavu přenechám tédéičkářům a raději sešlápnu pedál až motor zaburácí :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Dal som si taky maly zavazok, ze do 30 si kupim Porsche. Je to moj detsky sen.

Zostava mi este 10 rokov :)

Gratulujem a snazim sa moc nezavidiet, aby som ti nieco neprivodil.

Vela happy km... a aj ked nie, tak radsej smutny v Porsaku jak vesely na bicykly :)

Upraveno uživatelem Filini
Odesláno (upraveno)

Pánové, taky se těším, až z rodinných naftových stěhováků, které ve mě emoce opravdu nevzbuzují, přesednu na něco emotivnějšího.

Edit: posílám jednoho krasavce...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
Dal som si taky maly zavazok, ze do 30 si kupim Porsche.

Vzpomínám si jak jsem měl taky takové plány. Vybral jsem si levné Porsche 924. V té době bylo v katalogu za 25000,-DM. Příští rok jsem spočítal úspory a zakoupil nový Autokatalog. Ejhle , stejné auto stálo 33000,-DM. Zkrátka jeho cena rostla podstatně rychleji než moje úspory. Kdybych si měl tedy na tebe tipnout , řekl bych že spíš budeš mít dvě krásné děti. :lol:

P.S. Dnes jsem radši veselý na byciklu.

Odesláno
Vzpomínám si jak jsem měl taky takové plány. Vybral jsem si levné Porsche 924. V té době bylo v katalogu za 25000,-DM. Příští rok jsem spočítal úspory a zakoupil nový Autokatalog. Ejhle , stejné auto stálo 33000,-DM. Zkrátka jeho cena rostla podstatně rychleji než moje úspory. Kdybych si měl tedy na tebe tipnout , řekl bych že spíš budeš mít dvě krásné děti. :lol:

P.S. Dnes jsem radši veselý na byciklu.

Je to opravdu tak, pokud bude udržované a v dobrém stavu, tak cena roste, jinak musím fakt říct, že Porsche je od 30 vejš, člověk je trochu klidnější a má větší respekt ve dvaceti bych se v zabil v první zatáčce...

Odesláno
Pánové, taky se těším, až z rodinných naftových stěhováků, které ve mě emoce opravdu nevzbuzují, přesednu na něco emotivnějšího.

Edit: posílám jednoho krasavce...

skvely vkus, velmi pekny kousek, Petri maji opravdu moc sikovne ruce, ten prezije vsechny ty ctyrkole prepravovadla

abych nebyl moc off topic, ja vlastnim tri prepravovadla: pracovne stary VW transporter :tank: -dost dobry traktor ; pro rodinu a dlouhe cesty domu Peugeot 307 SW 2.0hdi-docela dobry kompromis; a na zabavu klasickou anglickou (historickou)stihacku :tomcat: Austin Mini- a na povzbuzeni ega, na svetlech jsem schopny trhnout taky skoro kazdeho, ale jen do doby nez tam musim nacpat dvojku :blowup: , jeste ze me uz takove blbnuti preslo, bo i do takoveho kartu stoji vymena motoru dost penez

Odesláno
Dofám, že ji vlastníš, jinak perfektní máša. Asi bych dal dozadu širší pneu.

Sedlám už dva roky a pořád naprostá spokojenost :thumbsup_anim: Na nádrži je ještě potah bagster a občas nasadím i kufry, ale to pak není ono:(

Vzadu na fotce je myslím michelin pilot power 180 a na ten 5,5' ráfek jde jen 170 a 180. Pneu je to dost sportovní, proto se zdá úzká.

Odesláno
Dofám, že ji vlastníš, jinak perfektní máša. Asi bych dal dozadu širší pneu.

Zatím asi 20 000Km a vše funguje jak má:)

Přidávám ještě foto pneu z Mostu. Je to myslím m. power race a bylo asi 30 stupňů! post-2606-1203801339.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...