p3k Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Udělal jsem takový malý pokus. Dnes mi dorazil modrý řemen, tak jsem ho přehodil na Fortisky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mobilovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem p3k
Tommek Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Za me jedny z nejelegantnejsich Fortisek, palec nahoru!
Martin UL Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Mám slabost na hodinky v "leteckém" stylu a můžu říct, že ty Fortis B42 jsou prostě nádherné!!! Sám jsem se pro ně rozhodoval - vyhrál ale o něco větší Steinhart...
p3k Odesláno 12. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Vyzkoušel jsem ty ohniskové vzdálenosti, ale jako fotograf bych se neuživil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2015 uživatelem p3k
p3k Odesláno 12. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Ve vrtiči chytnou občas slušné zpoždění, nejlíp je jim na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2015 uživatelem p3k
p3k Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) Vyzkoušel jsem v průběhu nošení pár řemenů od různých zdrojů, který byl nej?Rios je pohodlný, ale zbytečně se zužuje. Hirsch, jak je tenký celkem překvapil jak seděl i pohodlím.Ten modrý je noname a ten světlehnědý masivní je od Spinacha. Rios Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hirsch Pure Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. eBay modrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Špenátův Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem p3k
Tower Of Power Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Jedny z nejkrasnejsich toolwatch, hlavne s tou hnedou kuzi jsou dechberouci... Na Fortisy mam slabost, ale vsech jsem se zbavil kvuli nutnosti nosit casto oblek. A protoze to bude nutne jeste nejaky cas (doufam uprimne, ze co mozna nejdele:)) planuju si je frajersky duchod:) diky za opetovne namlsani!! Sent from my iPhone using Tapatalk
vladacr Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Díky za recenzi. Tyhle hodinky jsem měl na ruce, jedny z mála automatů, které si člověk žijící v ČB může naživo osahat. Líbila se mi ta váha, mám rád bytelné věci. Tenkrát jsem je ale v obchodě zavrhl jako moc velké. No a teď mám na ruce hodinky, které mají lug2lug 52 mm, průměr 45 mm a výšku skoro 16 mm :-)
sugic11 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Na Fortisky mám slabost a tyhle jsou fakt hezký. A modrej řemen jim fakt sluší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se