Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Žádná závratná cena to nebude,dej je na Aukro a uvidíš hned :-)  Řekl bych,že nostalgická hodnota /teda památka na dědu/ je vyšší jak reálná.Teda cena do 1000kč.

Odesláno

Cena na Aukru nebude zdaleka 1 000kč,ale podle mě ani poloviční,tak možná kolem 300kč za nejdoucí.Kupující si koupí hodinky raději co jdou,než běžet za hodinářem a zaplatit za opravu víc než za hodinky.

Nechej si je,oprav a máš krásnou památku na dědu.

Odesláno

Před pár lety jsem je chtěl koupit v bazárku u Kulaťáku. No- chtěl za ně ten pán 3500, že prý vzácný stroj se 30 kameny. No, byl jsem tam znova před pár týdny, je vytrvalej, ještě je tam má. Na cenu už jsem se neptal, koupil jsem je v Podolí za pětikilo-jako nové-  a k nim ještě jedny stejné, ohemrané na náhradní díly.

Když jsou po dědovi, nech si je a občas se vzpomínkou ponos..

Návštěvník eloga
Odesláno

kupko

tohle je solidní model, radím nechat spravit a uchovat jako rodinnou památku, to má eticky a morálně  větší hodnostu než pár stovek, které se rozplynou během druhého dne a nic kloudného si za ně nekoupíš, hodinky s 30 kameny již teprve. Jen ten stroje je potřeba vidět, co tam ve skutečnosti je, aby těch šutrů nebylo nakonec méně.... Ale celkově bych soudil, že tyhle se rusákům docela povedly.

http://www.ussrtime.com/

u Gordona sem zrovna tenhle typ neviděl, ale to nic neznamená, prostě bylo toho mraky a každej nemůže mít nebo znát všechno.

Tady jde zřejmě o kalibr s 30 kameny je u k vidění Gordona možno najít pod Poljot a v položce 0499 a 0570, značen 2616, automat.

Zajímavé by mělo být dýnko. Teoreticky by na tom zadku měly být nějaké další info nápisy. Nebo možná jen seriové číslo.....

Takže dobrá rada nad zlato, neprodávat, zajistit opravu, nejlépe u Frýdla v Praze, hodinky po dědovi, zřejmě automaty, za to stojí.

**

:notworthy:

Odesláno

kupko

tohle je solidní model, radím nechat spravit a uchovat jako rodinnou památku, to má eticky a morálně  větší hodnostu než pár stovek, které se rozplynou během druhého dne a nic kloudného si za ně nekoupíš, hodinky s 30 kameny již teprve. Jen ten stroje je potřeba vidět, co tam ve skutečnosti je, aby těch šutrů nebylo nakonec méně.... Ale celkově bych soudil, že tyhle se rusákům docela povedly.

http://www.ussrtime.com/

u Gordona sem zrovna tenhle typ neviděl, ale to nic neznamená, prostě bylo toho mraky a každej nemůže mít nebo znát všechno.

Tady jde zřejmě o kalibr s 30 kameny je u k vidění Gordona možno najít pod Poljot a v položce 0499 a 0570, značen 2616, automat.

Zajímavé by mělo být dýnko. Teoreticky by na tom zadku měly být nějaké další info nápisy. Nebo možná jen seriové číslo.....

Takže dobrá rada nad zlato, neprodávat, zajistit opravu, nejlépe u Frýdla v Praze, hodinky po dědovi, zřejmě automaty, za to stojí.

**

:notworthy:

Dekuji za podrobne popsani dneska jsem je odnesl k hodinari do Kravař panu Sentenskemu jsou to automaty pozlacene 20m,bude nove sklicko oprava chodu celkove vycisteni.Rozhodne neuvazuji o prodeji jak jsem jiz psal nosil je muj deda a ja v tom budu pokracovat.V sobotu jdu na svadbu tak urcite je budu mit na ruce Seika zustanou doma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...