worm007 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Nedávno som zatúžil po gshockoch, ale všetky čo som našiel na nete mali gigantický priemer. Tak som hladal ďalej a narazil na jedny ktoré úplne spĺňajú všetky moje požiadavky (čas, druhy čas, stopky, budík, odolnosť, 2 ručičky). Keďže drahšie hodinky nenosím na behanie, byciklovanie, cvičenie a rôzne chaty a výlety. Bojím sa a teda ich nechávam doma. Ale keďže mám podobnú úchylku ako vy tak pri týchto aktivitách chcem tiež na zápastí niečo cítiť. Pridám len že som velmi prekvapený tou lumi, svieti fakt pekne a silno. (A tá digi časť ide podsvietiť). Tak tu sú
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) gratulace k hodinkám,analdigi mám rád,určo by nebylo od věci napsat o jaký model se jedná Upraveno 4. září 2014 uživatelem spineshank
worm007 Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 ospravedlnujem sa ide o model G 100.
spineshank Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 průměr 50 mm je u G Shocků běžný ne?myslím že jsou to norm.velikostní G dle webu Size of case/total weight49.6 x 47.8 x 15.7mm / 59g
worm007 Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 neviem akú majú "papierovú" velkosť ale skúšal som v TT jedny a tie boli obrovské oproti týmto. V jednej recenzii mali napísané že patria k tým menším Gčkam.
filo-boxer Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Vypadaji pekne, sympaticky jednoduse. Jen upresnim, ze to je model G-100-1BVMES. Velikost 47 x 15 mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se