Přejít na obsah

Rally Bohemia

roon

Doporučené příspěvky

Z vícero diskuzí je jasné, že zde na foru je celkem dost lidí co se zajímají o auta, Rally atd. nechystá se někdo z vás na Rally Bohemia ?

Letos budou v sobotu k vidění za jízdy, ne jen jako statická ukázka opravdové skvosty např. Porsche Carrera RS v úpravě Safari rallye, 2x Lancia 037 Rallye, Lancia Stratos a Lancia Delta EVO více informací viz. oficiální stránky Rally Bohemia nebo tady eWRC. Napadlo mne jestli se tam někdo z vás nechystá, pokud ano třeba bychom se tam mohli sejí a pokecat. Pokud by se tam chystal někdo z Prahy mohu nabídnout i odvoz.

Upraveno uživatelem roon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no obojí má něco do sebe, vezl jsem se jedno kolo ve dvoumístné formuli , zrychlení, brzdy, přetížení je brutální, rally jsem donedávna jezdil, byť jen amatéry, věř mi, že když tou ubohou stovkou letíš bokem na stromy v zatáčce za kterou je 50 m sráz, tak potřebuješ opravdu velké srdce, můj názor je, že na rally potřebuješ jako pilot o něco víc než najet čistou stopu na okruhu, když je kdysi jela nějaká charit akce, tak Loeb na okruhu s cesťákem celkem slušně vypráskal i Schumachera, sice to nemá žádnou vypovídající hodnotu, ale o něčem to svědčí

Odkaz ke komentáři

V r. 1988 jsem se projel s tehdy A Rapidem na Brněnském okruhu a v r. 1990 s Charouzem v Sieře = obojí krása, ale rally považuji za větší "srdcařinu"...=okruh je takový trochu "sterilní". Rozhodně je ovšem bezpečnější. Ale s nějakým veteránem rally = mno, nevím, nejspíš se mi to nesplní, ale svezl bych se okamžitě (třeba s Trinerem = taky Příbramák...). Kdo pamatujete, jak jezdil v zimě se 130 LR Sedlář, tak nemusím pokračovat...

Upraveno uživatelem pilot
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...