roon Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Z vícero diskuzí je jasné, že zde na foru je celkem dost lidí co se zajímají o auta, Rally atd. nechystá se někdo z vás na Rally Bohemia ? Letos budou v sobotu k vidění za jízdy, ne jen jako statická ukázka opravdové skvosty např. Porsche Carrera RS v úpravě Safari rallye, 2x Lancia 037 Rallye, Lancia Stratos a Lancia Delta EVO více informací viz. oficiální stránky Rally Bohemia nebo tady eWRC. Napadlo mne jestli se tam někdo z vás nechystá, pokud ano třeba bychom se tam mohli sejí a pokecat. Pokud by se tam chystal někdo z Prahy mohu nabídnout i odvoz. Upraveno 13. června 2007 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 chystám a pojedu ( pokud nelehnu nemocí ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 kdysi tady byla plamenná diskuse wrc / F1 tak tady jedno zajímavé video http://news.auto.cz/aktuality/video-merced...-dtm-vs-f1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 okruh je pro děti jo, když takhle letíš zatáčku ve stovce bokem po uzounké cestě lesem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 no a když takhle zažiješ v zatáčce přetížení 3-4G , tak bys velice rád přesedl do té 100na polňačku. BTW vyzkoušel jsem obojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 no obojí má něco do sebe, vezl jsem se jedno kolo ve dvoumístné formuli , zrychlení, brzdy, přetížení je brutální, rally jsem donedávna jezdil, byť jen amatéry, věř mi, že když tou ubohou stovkou letíš bokem na stromy v zatáčce za kterou je 50 m sráz, tak potřebuješ opravdu velké srdce, můj názor je, že na rally potřebuješ jako pilot o něco víc než najet čistou stopu na okruhu, když je kdysi jela nějaká charit akce, tak Loeb na okruhu s cesťákem celkem slušně vypráskal i Schumachera, sice to nemá žádnou vypovídající hodnotu, ale o něčem to svědčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilot Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 (upraveno) V r. 1988 jsem se projel s tehdy A Rapidem na Brněnském okruhu a v r. 1990 s Charouzem v Sieře = obojí krása, ale rally považuji za větší "srdcařinu"...=okruh je takový trochu "sterilní". Rozhodně je ovšem bezpečnější. Ale s nějakým veteránem rally = mno, nevím, nejspíš se mi to nesplní, ale svezl bych se okamžitě (třeba s Trinerem = taky Příbramák...). Kdo pamatujete, jak jezdil v zimě se 130 LR Sedlář, tak nemusím pokračovat... Upraveno 19. června 2007 uživatelem pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se