Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Z vícero diskuzí je jasné, že zde na foru je celkem dost lidí co se zajímají o auta, Rally atd. nechystá se někdo z vás na Rally Bohemia ?

Letos budou v sobotu k vidění za jízdy, ne jen jako statická ukázka opravdové skvosty např. Porsche Carrera RS v úpravě Safari rallye, 2x Lancia 037 Rallye, Lancia Stratos a Lancia Delta EVO více informací viz. oficiální stránky Rally Bohemia nebo tady eWRC. Napadlo mne jestli se tam někdo z vás nechystá, pokud ano třeba bychom se tam mohli sejí a pokecat. Pokud by se tam chystal někdo z Prahy mohu nabídnout i odvoz.

Edited by roon
Posted

no obojí má něco do sebe, vezl jsem se jedno kolo ve dvoumístné formuli , zrychlení, brzdy, přetížení je brutální, rally jsem donedávna jezdil, byť jen amatéry, věř mi, že když tou ubohou stovkou letíš bokem na stromy v zatáčce za kterou je 50 m sráz, tak potřebuješ opravdu velké srdce, můj názor je, že na rally potřebuješ jako pilot o něco víc než najet čistou stopu na okruhu, když je kdysi jela nějaká charit akce, tak Loeb na okruhu s cesťákem celkem slušně vypráskal i Schumachera, sice to nemá žádnou vypovídající hodnotu, ale o něčem to svědčí

Posted (edited)

V r. 1988 jsem se projel s tehdy A Rapidem na Brněnském okruhu a v r. 1990 s Charouzem v Sieře = obojí krása, ale rally považuji za větší "srdcařinu"...=okruh je takový trochu "sterilní". Rozhodně je ovšem bezpečnější. Ale s nějakým veteránem rally = mno, nevím, nejspíš se mi to nesplní, ale svezl bych se okamžitě (třeba s Trinerem = taky Příbramák...). Kdo pamatujete, jak jezdil v zimě se 130 LR Sedlář, tak nemusím pokračovat...

Edited by pilot