ratafakplachta Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Tak to su, to mas pravdu... no ide o ten vztah, ale neboj sa aj k tym tvojim Stajnom si ho vybudujem, nezostanu ako u macochy Upraveno 16. září 2014 uživatelem ratafakplachta
LukashX Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Zajímavé informace tu proběhly, díky za ně. Musím se však doptat. Kde a za kolik se dají koupit ty Strely od Sturmanskie? Mají safír? ratafakplachta: na kolik vyšel custom safír namísto původního minerálu na těch menších strelách? Jak se subjektivně změnil vzhled hodinek? Díky za odpovědi. Jinak, nebýt toho pojeba-ého paypalu a jeho konverzí, hodinky už byly na cestě. Teď jsem ale tak zviklanej, že fakt nevím. Líbí se mi hodně, nic podobných parametrů ani pocitově jsem za podobný peníz nenašel (i v poradně jsem se ptal...) a stejně je prostě teď nemohu objednat.Ty 38 by mi možná stačily, ale musel bych je nejdřív vyzkoušet a navíc počítat samozřejmě se safírem... Někdo Praha a okolí? Upraveno 16. září 2014 uživatelem LukashX
ratafakplachta Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Sturmanskie - myslim ze aj v Prahe, ale najlepsie osobne v Banskej Bystrici - ruske hodinky - vyguglis alebo najes info na fore Custom zafir - cca 80 eur Ten mineral je v pohode - zafir by som riesil az ked by bol mineral zhumplovany, opticky medzi zafírom a minerálom rozdiel nie je - snad len zafir je rovny a mineral vypukly Otazne je ci by ti vyhovovala vleikost 38 mm, ja mam zapastie 19 cm a z môjho pohladu je to ok, jednoducho som si zvykol, dokonca tie 44 mm hodinky su maximum co by som nosil, ideal je 40 mm... Upraveno 16. září 2014 uživatelem ratafakplachta
kuncák7 Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Zajímavé informace tu proběhly, díky za ně. Musím se však doptat. Kde a za kolik se dají koupit ty Strely od Sturmanskie? Mají safír? ratafakplachta: na kolik vyšel custom safír namísto původního minerálu na těch menších strelách? Jak se subjektivně změnil vzhled hodinek? Díky za odpovědi. Jinak, nebýt toho pojeba-ého paypalu a jeho konverzí, hodinky už byly na cestě. Teď jsem ale tak zviklanej, že fakt nevím. Líbí se mi hodně, nic podobných parametrů ani pocitově jsem za podobný peníz nenašel (i v poradně jsem se ptal...) a stejně je prostě teď nemohu objednat.Ty 38 by mi možná stačily, ale musel bych je nejdřív vyzkoušet a navíc počítat samozřejmě se safírem... Někdo Praha a okolí?Ty 38 mm jsem měl na ruce ( od člena Uff, ale ten už je tuším nemá ) a pokud sis nezkusil na ruce Igeny a neseděj ti, tak tohle je totéž ( jsou to parádní hodinky, ale na menší ručku, mě se 38 líběj nejvíc, ale mít je nemůžu, protože pocitově mě na ruku nejdou ). Safír by jim "ublížit" neměl.
ratafakplachta Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Ad.: Lukash - az teraz pozeram, ze si z Melnika - ak do 2 tyzdnov nikoho nezozenies tak napis SZ - mozme sa stretnut v Melniku, pripadne Ti ich tam poslem (po brachovi) na vyskusanie. Upraveno 16. září 2014 uživatelem ratafakplachta
LukashX Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 ratafakplachta: Díkes moc, tvoje ochota a rady jsou momentálně k nezaplacení! Vydrž tady ještě pár minutek, sesmolím řádnej dotaz... Budem objednávat, jen mám trochu ještě v tý jejich nabídce guláš
LukashX Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Jaj, teď zas ještě čtu od kuncáka skrz tu velikost. Igeny mi bylo opravdu malý, nicméně to mohla být spíš pocitová záležitost. Tyhle mají určitě větší cifr, neb nemají lunetu. A dalším rozdílem bude zřejmě lug to lug. Kolik mají igeny a kolik tyhle Strely?Jinak, hodně jsem se vyklidnil, když jsem četl, že ratafakplachta má ruku 19cm. A ty hodinky na ni vypadají dobře. Já mám podobně placatou ruku, ale jen 17.5. Tak by to snad mohlo projít. Ale ty igeny se mi na ruce opravdu nelíbily, byl to takovej chrchel malej
LukashX Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Hele, teď k tomu dlouhýmu dotazu. Chci objednat ty 38mm Strely a risknu velikost (když to nevyjde, bude holt další položka v místním bazaru ) a zkousnu absenci safíru. Na teď ušetřím 170 euro, do budoucna možná jen 90 (když budu měnit dojebanej minerál ) 170 euro na naše už je znát a tedy do toho chci prostě jít na teď Jenže, v nabídce je několik typů a já se neorientuju. 1251, 1250, 1254, ... Vím jistě, že chci bílý cifr, azbuku (haha) a ručky s lumi. Faktem je, že nejvíc se mi líbí ty zlaté ručky, jako má ratafakplachta, ale tu lumi fakt potřebuju. Jenže, v nabídce poljot24 taková kombinace není! Nebo jsem slepej?
zhrado Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Sa mi vidí, že Ruská lumi nieje dobrá. Tak sana ňu vykašli keď sa ti páčia zlaté.
ratafakplachta Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Ten chrchel a IGEN je veľmi trefné - ale tiež som si zvykol IGENy nosím občas ale rád - nemyslím že vyzerajú zle na akejkoľvek ruke - ale dnes je proste móda predbiehať sa kto má vačšie SUV, hodinky, pinďúra... veď onehda nosili IGENy chlapi ako hora a nik neriešil že sú malé... Neiem čo si nosil pred tým - ale predsa len 38mm je fak rozdiel oproti napr. 44 mm... Strely s lumi su len Cosmosy... ale pri Strelach je lumi to najmenej čo by ma trápilo to sú hodinky na obdivovanie pri dennom svetle, v noci máš spať a nie obzerať hodinky :D ale ak na tom trváš tak potom Cosmosy A ešte k tej ruke - fakt zavisi nielen na priemere ale aj na samotnom tvare...
ratafakplachta Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 A vôbec, myslím si, že tá nezmyslená móda (za každú cenu) čím väčšie - tým lepšie je najväčším nešťastím dnešných hodiniek... nezdá sa mi, že menšie hodinky sa nosili preto aby ušetrili materiál...
LukashX Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Jaj, je mi jasné. Těch 38mm nebude problém. Zrovna jsem to koumal tady na svejch hranatech G-Shock (sranda). Teď jsem tady ze šuplíku vytáhl Prim Sport II, ty maj asi 36mm a ještě je tam ta luneta. Takže 38mm cifru v cajku. Předtím jsem nosil Hamilton 40mm a Prim Sport 41mm. 44 jsem zkoušel zrovna ty Nav Uhr. A to bylo moc, hlavně v kombinaci s tou vejškou pouzdra. Ta Lumi, i když špatná, je pro mě prostě nutná. Já bohužel spím přes den a celé noci trávím za volantem. A nějakou odezvu ze zápěstí musím mít.Tohle jsou Strela 1251, s lumi ručkami. Ale bez azbuky. Takže nejen Cosmos maj lumi.
zhrado Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Lumi v noci za volantom ti zabezpečí len Tricium.
LukashX Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Hele, já si nepotřebuju svítit na cestu Stačí mi jen nádech, lehká odezva. Jen náznak, cca, kde tak ručky mohou býti...
LukashX Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Ty zlatý jdou nakonec z kola ven. Teď rozhoduju mezi těmahle: Sic lumi, ale v latince... Anebo azbuka, avšak bez lumi (zase ale zajímavější cifr):
LukashX Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 A je hotovo. Lumi vyhrála nad azbukou. Do objednávky jsem sice připsal, že bych radši azbuku, ale musí být bílý cifr s lumi ručkami a indexy. Černý cifr nabízejí v latině i azbuce, tak uvidíme. Díkes všem za rady, ozvu se jak to dopadlo
Roman-ZA Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Cakame na info a foto Sice si sa rozhodol uplne opacne, ako ja, ale verim, ze ti budu sluzit v zdravim
Rudina Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 (upraveno) jestli jezdíš do Prahy, zajdi Na Poříčí, naproti Palladiu je hodinářství a zlatnictví a tym ty Strely mají, takže je můžeš vyzkoušet na živo.P.S. aha, už jsi objednal :-) Upraveno 17. září 2014 uživatelem Rudina
ratafakplachta Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Tak gratulujem, u koho si ich objednaval?
LukashX Odesláno 17. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Ahoj, tak na to porici jeste dnes asi zabehnu taky jsem o nich mohl vedet driv?Objednaval jsem na poljot24, tak doufam, ze to bude ok.Diky vsem za rady, byli jste napomocní. Report samozrejme bude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se