Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry napad s tym vizualizovamin pred kupou novych strapov.

Antireflex je podla webu obojstranny.

Vidim, to ze par dni ma urcite budu bavit a budu permanentne na ruke, ale na celozivotne dream watches to nevidim. Je to skor taky test ako si moja ruka sadne s 44mm "panerai" dizajn puzdro s 24mm sirkou strapu. GMT je pre mna uplna blbost a najradsej by som tu zelenu sipku odfaklil. ;)

Odesláno

Z Lumtecu mam bohuzel ten pocit, ze jsou to hodinky, ktere vypadaji skvele na fotkach, ale v realu se ten pocit nejak nedostavi... taky jsem zkusil, taky pvd, a sly hodne rychle pryc... tak uvidis sam..

Odesláno

Proti PVD nic nemam. Uz mam 6 rokov jedny pvd seika a spokojnost, je to prijemna zmena oproti beznej striebornej.  Sledujem lumtec uz od prvej kolekcie a musim povedat, ze som si ich trosku zidealizoval. Cakal som, ze z lumi padnem na rit a ono nic.  :eek:

Spracovane su perfektne. Velmi sa mi paci spona,ktora ma zahyby k džublikom na odpnutie. Safir je tiez super. Prekvapila ma korunka, na to aka je mohutna, tak sa tvari ako z plastu, aspon mam taky pocit, musim to zistit. Rozmerovo su sice velke, ale sedia na ruke pohodlne, nikde nic netlaci a neskrabe. 

Jediny detail, ktory mi chyba, je malinke pismo v okoli 6. Stale tam hladam a cakam, ze tam bude nieco ako Swiss Made, Japan Made, Made in USA a tam nic. 

Celkovo som s hodinkami spokojny a keby s cenami nerubali tak vysoko, tak by boli asi ovela viac rozsirene aj tu na fore. 

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...