People Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Dnes dosiel novy kusok do mojej zbierky. Je to macek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 15. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2014 foto 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Supr fotky. A macek to teda je. Celej černej.
financ Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Jsem zvědavý na další fotky. Pípl má takový specifický vkus, obvykle mimo hlavní proud
kupko Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 foto 2Photo 15.9.2014 19 52 50.jpgA kdy bude foto na pokracovani :-)
KFL Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 (upraveno) LumTec M51 edit: coolidge byl rychlejší Upraveno 15. září 2014 uživatelem KFL
People Odesláno 15. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2014 (upraveno) ano... lumtec seria Mbiednejsie makro s dalsou napovedou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2014 uživatelem People
People Odesláno 15. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Tak to asi nebude do klubu malých hodinek. Jinak zajímavý kousek, hezky barevně sladěný.
VitekB Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Tak ty jsou parádní! Ani jsem nedoufal, že se tu objeví. Dlouho jsem je měl v podpisu jako další krok, ale mě více lákala ta červená varianta M59. Nakonec jsem se začal bát velikosti a teď vidím, že asi zbytečně. Teď už jen čekám, kdo první vytáhne, že je to quartz . Já to u casual hodinek beru spíše jako výhodu. 52mm lug tip to lug tip/44mm je už slušnej macek, jsem zvědavý na wristhoty shora. Kdyby se někdy objevily v prodejní sekci, tak budu mít velmi špatné spaní .Ovšem, kde je AR? CEGY: LUM TEC píše "bead-blasted titanium carbide PVD hard coating", takže asi něco na způsob DLC. Proto to podle mě nechytá hnědý odstín, jako klasické pvd.
People Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Bez 3 dielikov tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Pěkný je máš, takhle si představuju pořádný hodinky do pekelný akce, jsou celý v matu? Vypadaj bombasticky.
People Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 komplet matne. Ocenujem, ze v baleni je cierna koža s zelenym presitim, antistaticka guma a tah, ale aj tak to vidim,ze budem musiet prikupit toto
Daemonultimate Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 (upraveno) komplet matne. .... ale aj tak to vidim,ze budem musiet prikupit toto Ta matná mě baví, tak jedna malá kompilace na hadru, snad jsem to trefil, teda mně by se k nim tenhle líbil , ale těch variant je... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. září 2014 uživatelem Daemonultimate
Krakonosh Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Pěkně... takhle by se dal popsat "pořádnej kus hodinek" Jednadvacet a půl deka, můžu nechat? Ať ti dělají jenom radost!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se