wizard-ov Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Pohodový borec, vše dle domluvy, rozhodně doporučuji.
zrno Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Tak já za sebe musím dát negativní hodnocení , nechal si vyrobit dva řemínky a objednat sponu , pak najednou nemá čas vyzvednout , telefon nezvedá a nekomunikuje . Takže ja doporučit nemůžu.
zrno Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Tak ani napodruhé , kdy si měl věci vyzvednout , neproběhlo nic v pořádku od té doby hraje opět mrtvého brouka , sms neodpovídá , tel nebere .
Maxxi Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2020 Já velice rád přidám pozitivní hodnocení, vše proběhlo dle dohody, velice příjemný pokec. Jsem rád že Heuerky skončily nakonec u tebe. Díky za obchod, rozhodně doporučuji!
karlos00 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 (upraveno) Rád se připojím k pozitivnímu hodnocení. Kupoval jsem tady od šéfa hodinky TAG Heuer Connected. Byl to jeden z nejrychleji dohodnutých obchodů a hodinky byly u mě ještě ten den - za to dávám velké plus. Hodinky včetně boxu a dokumentů mi nafotil, takže jsem přesně věděl, jak vypadají a co hodlám koupit. Díky za pokec a obchod. Doporučuji! Upraveno 22. února 2021 uživatelem karlos00
otmar Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Také dávám pozitivní hodnocení. Bylo bezva si s tímto člověkem pokecat. Prodal jsem mu hodinky TAG Heuer Connected Modular 41, které nakonec putovali dál. Jsem rád že takto neleží někde v šuplíku. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se