Přejít na obsah

wizard-ov

Členové_50
  • Příspěvky

    5 982
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava, kraj razovity
  • Fanoušek značky
    chnmg :o(

Návštěvy profilu

15 288 zobrazení profilu

wizard-ov's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Ahoj, prodávám svůj externí HDD box ORICO 9558 a k němu 3ks HDD (2x14TB a 1x10TB). BOX: Jedná se o Externí USB box ORICO 9558 pro až pět 3,5 disků. Každý může mít velikost až do 16TB, celková kapacita je tedy 80TB. Pohodlná bezšroubková montáž, disk se do šachty jen zacvakne. Plně funkční. V ceně je i napájecí kabel a USB kabel. Prodávám se třemi disky, dvě šachty jsou volné. DISKY: K dispozici 3 ks 3,5 SATA disky WD RED, určené zejména do NASu a podobných nepřetržitých provozů. 2 kusy 14TB, 1 kus 10TB, dohromady tedy 38 TB. Plně funkční, bez jediného problému. 14TB disky jsou ještě v záruce u výrobce do roku 2026. Cena za komplet 10990,-Kč což je dle mého názoru dobrá cena za disky i bez boxu ;o) Dávám záruku 14 dní. Ideál by bylo osobní předání v Ostravě, Frýdku, či někde poblíž. Posílat se mi to moc nechce, je to těžké jak cyp... Kontakt: wizzard.ov@gmail.com, nebo SZ
  2. Mám Tactix 7 pro solar sapphire, bral jsem je hned po vydání, ale jenom kvůli vzhledu ;o). Velikosti jsem se zpočátku obával (předtím jsem měl ty menší fenixy, ale je to v pohodě. Normálně s nimi i spím.
  3. Vše naprosto OK. StefanM je stará škola, můžu jen doporučit. Díky, a příště zase. Wiz
  4. Mrkněte na MTF od Béďi Trávníčka. Mám pocit, že tam moc zmrdího sádla nemají... A Bafang mohu jen doporučit...
  5. Je to včetně hmotnosti kola...
  6. Vše v naprostém pořádku, zboží rychle doručeno a perfektně zabaleno. Díky moc !
  7. Domluva na pohodu, Wiz doporučuje a děkuje ;o)
  8. Jen aby to nezapadlo, pokud máte firemní vozidlo k soukromému používání a je uplatněno 1% z ceny vozu: https://money.cz/novinky-a-tipy/dane/novela-zakona-o-danich-z-prijmu-zdanovani-nizkoemisnich-vozidel-od-roku-2022/ Jde to napasovat i na mild hybridy, podstatné je to, jakou kategorii vozu máte uvedenou ve velkém techničáku. Pokud máte dražší auto, tak to ve výplatě poznáte ;o)
  9. Baníkovci mají taky podobnou přesmyčku. Jebat Opavu. Jebat Opavu.
  10. Jak se říká ve Švejkovi: Nálada mezi obyvatelstvem jest 1.A Vše v naprostém pořádku, rozhodně doporučuji.
  11. a nechodí se na pa-náá-ka, ale na lih (s kratkym měkkym i)
  12. https://www.martuleather.com/ Pohodlné a nápadité řemeny. Andrea je šikovná holka, bohužel je to z prdele světa (Chile). Ale to nevadí...horší je odchyt u těch howad z ČP (nic proti běžným zaměstnancům - slovo howado je určeno pro střední management a výše). Takže doručení zásilky trvalo v jednom případě 2,5 měsíce a v druhém 3 měsíce.
  13. Ahoj synci, nějaký tip na hotel v Dubaji ? Chci s robkou a děckama (no v emirátech jsou už vlastně holky dospělé) vyhřát kosti a omrknout Expo. Ideál: u moře asi ne Marina, tam se mi moc nelíbilo i když uznávám, že na Expo je to kousek lihový hotel (podmínka ;o) ne children friendly hotel Dubaj volím asi jen kvůli Expu, dá se tam myslím v pohodě dojet tou jejich šalinou, nebo taxikem. Jestli někdo znáte něco skvělého v Abú Dhabí, nebo Ras Al Khaimahu, tak bych možná šel i do toho... Díky moc za postřehy ;o)
×
×
  • Vytvořit...