milhauszn Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Tak jsem se odhodlal se tez pochlubit mym vyvojem a par fotkama s chronologickym razenim a popiskem jak sel zivot.Vim ze fotky nejsou moc profi, ale na vykresleni toho jak se clovek meni to staci. Prvni hodinky na ruce byly darek od me babicky, nekdy na zakladni skole. Parkrat jsem je nosil do skoly, a mel krasny pocit ze mam hodinky: Jenze v te dobe vsichni meli radeji elektroniku, ke ktere jsem diky tatovi mel tez blizko a tudiz jsem byl maximalne stastny kdyz se mi na zacatku stredni skoly dostaly na ruku digitalky od vietnamcu. No kdo by je nechtel, mely stopky a hraly ruzne melodie (myslim ze 16) ;-)Myslim ze fotku netreba, ale nekdy bych je nasel a klidne uz v hodne rozpadlem stavu vyfotil. Na konci stredni (obor elektronika) jsem si za odmenu vybral hodinky od rodicu. Absolutne jsem v te dobe nechapal, jak nekdo muze cist cas z rucicek, kdyz cisla mluvi jasne, presne a hned... jak naivni jsem byval, ale kdo ne v "mladi" ze? Vyber padl na Casio:Hodinky vydrzely opravdu mnoho a to podsviceni...uplne super, nezralo to baterku jako zarovka v tech predchozich digi. Bohuzel se po nejakem zachyceni o plastovy reminek urvala jedna nozka a uz skoncily v supleti. Ale to bylo preci jedno, uz clovek tahal prvni mobily sebou. Pak na konci VS prisel opet vyber nejakych hodinek od rodicu. Opet zvitezila elektrika, hlavne super funkce, jako jsou stopky, mesicni faze a dalsi veci, ktere jsem snad nikdy rozumne nevyuzil :-) Vyber opet Casio, protoze preci jsou to nejlepsi hodinky: V prvnim zamestani neustale na ruce, az sem menil nekolikrat plastovy naramek ktery se zlamal za hadrovy atd.Diky druhemu zamestnani jsem hodinky prestal nosit, protoze nebylo vhodne s nima na urcita mista chodit. Po nekolika letech jsem vsak objevil toto forum. Zacal jsem procitat, zkoumat. Svara v te dobe dostal Tissot T-Touch Expert a ja premyslel ze bych si tez nejake hodinky koupil. Hledal jsem pozitiva a negativa mezi quartz a mechanika a proste jsem v te dobe jeste neuzral. Rychle jsem se rozhoupal a prestal na nejaky cas procitat forum. Nakonec T-Touch Expert Titan: Cas plynul a ja byl za ne rad. Po par letech chtela zena koupit nejake hodinky. Hledali jsme na netu a nakonec poridili v obchode Citizeny s bilym cifernikem. Ja tam ale koukal tez a videl Certiny DS-1 automaty. Zacalo to hlodat v hlave, ze preci neco tikajiciho s bilym cifernikem by mohlo byt pekne. Tak jsem se vratil ke skoro dennimu cteni tohoto fora a asi me tak trochu dostihl zde radici chronobundus. Nakonec po nekolika mesicich hledani, zkouseni, rozmysleni padla volba na Fortis B-42 Marinemaster:Nadseni velike a Experty zustaly jen na vylety do prirody a s malou na hriste. Proste cas se nejlepe preci cte na kulatem cifru s rucickama a skoro plynule jdouci sekundovkou. Jo a hlavne zjisteni, hodinky bez tikani nejsou hodinky ;-) V mezicase mi mama darovala jedny kapesni Molnija, ktera mela po svem tatovi. Ji lezely schovane ve skrini a ja mel radost ze mam rodinou pamatku:Ale jelikoz je to pamatka a me se zalibilo hlasite krasne tikani tak jsem si preci musel poridit jedny Molnija, ktere by nevadilo nosit, nebo s nima cokoliv delat, na pamatku se preci nesaha: Po nejake roce a pul od koupi Fortisu mi zena sdelila ze by rada nejake stylove hodinky. Hledani zaclo opet az nakonec jsme poridili keramicke Junghans Aura Quadra. Pekne cerne hodinky. Ja si tim uvedomil, ze sam mam malo a vlastne chci nejake cele cerne hodinky a ze jsem je v minulosti vzdycky chtel (ale tim si nejsem jisty). Nakonec jsem poridil tyto uplne cele cerne Glycine Combat Sub stealth a musel jsem si priznat, ze uz nejde tolik jen o cas, ale o pansky sperk, doplnek obleceni a hlavne radost se na ne vzdy chvili divat: Proste skakajici vterinovka, behajici cislicka me prestaly bavit a ja zacinam byt v pasti.Kazda z predchozich koupi byla preci na furt a nic dalsiho netreba, coz i po poslednich jsem chvili tvrdil.Nicmene ted uz vim ze preci potrebuji nejake cele lestene s modrym cifrem bez otocne lunety a treba i chronograf.Ale rikam si ze chvilnku preci pockam, ale ty intervaly mezi koupema predhcozich se nebezpecne zkracuji.Sam pro sebe si kladu otazku, zda by ty posledni ktere mam v hlave byly opravdu posledni.....?
sta Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 pěkně postupuješ, líbí se mi že stále máš i ty z dětsví, já ty svoje už zřejmě mám nadobro ztracený. Pak se nezapomeň chlubit jak půjdeš dál :-)
villain83 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Z těch Fortisů jsem před pár lety nemohl spát,nakonec jsem je pořídil v černý,fajnový hodinky,rád na ně vzpomínám.Kapsáče po dědečkovi jsou moc hezký,taky jedny mám,nejkrásnější tikot,co jsem kdy slyšel,moc rád si je občas natáhnu a poslouchám...máš to pěkný
kuncák7 Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Ty jo,super. Ja uz bych tohle nedal dohromady. Ty fortisky mam take,ale v cerne.
milhauszn Odesláno 18. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2014 pěkně postupuješ, líbí se mi že stále máš i ty z dětsví, já ty svoje už zřejmě mám nadobro ztracený. Pak se nezapomeň chlubit jak půjdeš dál :-)Ty jo,super. Ja uz bych tohle nedal dohromady. Ty fortisky mam take,ale v cerne.No taky jsem to nemel vse u sebe, ale s obejevem toho fora jsem prohledal domov u rodicu a vse pekne schoval na jednu hromadku ke me domu. Jsou za tim i krasne vzpominky. Z těch Fortisů jsem před pár lety nemohl spát,nakonec jsem je pořídil v černý,fajnový hodinky,rád na ně vzpomínám.Kapsáče po dědečkovi jsou moc hezký,taky jedny mám,nejkrásnější tikot,co jsem kdy slyšel,moc rád si je občas natáhnu a poslouchám...máš to pěknýMe nadchla ta bila, ale misto kovoveho tahu hledam neco na stridani, toto byl pokus s NATO od Zrna, ale asi budu hledat dal, ostatne i na Glycine pujde neco jineho ;-)Kapsace natahuji a pak chodim kolem mista kde jsou polozene a tez posloucham. glycine nejsou vubec spatny...Diky, poprve kdyz jsem je videl, tak jsem rikal, ze je to moc cerne, ale ono prave to cele cerne je fakt hodne zajimave.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se