kober Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 K čemu je takto na sto dílků rozdělená luneta jako mají tyto Seiko 6139? Na šedesát dílků chápu, na dvanáct nebo 24 taky, tachymetr taky, logáro na leteckých též, ale tohleto? Abych mohl říct, že je právě 12,08? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 Tak to by mě taky zajímalo A všiml sis, jak tam je označenej měsíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Odesláno 14. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 letovod napsal: Tak to by mě taky zajímalo A všiml sis, jak tam je označenej měsíc? Nevšiml. Dokonce jsem si myslel, že to je kanji, jak to u mnoha takových bývá zvykem Ale není to měsíc, ale den v týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 letovod napsal: Tak to by mě taky zajímalo A všiml sis, jak tam je označenej měsíc? No s lunetou neporadím, to by mě taky zajímalo, ale jestli tím měsícem myslíš to okénko před datem, tak to není měsíc, to je den v týdnu. Takhle to spousta Seiko day - date modelů, buď je použita angličtina a kanji nebo angličtina a třeba španělština nebo angličtina a římská čísla, kde je většinou 4 zobrazena takto IIII (viz. ten link) a někdy je neděle zobrazena jako červený čtvereček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 roon napsal: No s lunetou neporadím, to by mě taky zajímalo, ale jestli tím měsícem myslíš to okénko před datem, tak to není měsíc, to je den v týdnu. Takhle to spousta Seiko day - date modelů, buď je použita angličtina a kanji nebo angličtina a třeba španělština nebo angličtina a římská čísla, kde je většinou 4 zobrazena takto IIII (viz. ten link) a někdy je neděle zobrazena jako červený čtvereček. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Sekunda ma sto setin, nemuze to byt proto? To by ale byl pak fofr Upraveno 14. června 2007 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Odesláno 14. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2007 Jakubisko napsal: Sekunda ma sto setin, nemuze to byt proto? To by ale byl pak fofr Bohužel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se