Quillin Odesláno 7. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Hovorí sa, že hodinky si nájdu svojho majiteľa. Čo pre mňa vlastne znamená Longines? Znamená pre mňa tradíciu, trvalú hodnotu, pokoj, eleganciu, spojenie s koňmi, radosť zo života, vôľu vytrvať a v neposlednom rade slobodu. Nosiť ich na ruke je určitou formou sebareflexie. Pripomínajú mi moju cestu. To odkiaľ som prišiel, kde som a kam smerujem. Pripomínajú mi, že byť gentleman je v prvom rade pomáhať ľuďom, slabším, správať sa úctivo a ísť dobrým príkladom aj v tejto dobe. Každý môže začať len sám od seba a som rád, že aj toto posolstvo si so sebou touto formou nosím Pekný deň vám prajem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2014 uživatelem Quillin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 To si napisal ozaj pekne. Mimochodom tato posledna fotka ma celkom dostala. Len tak dalej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 tak to je teda luxusná fotka aj pokec ! parádne hodinky tiež, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Parada! Tiez mi bola zn. Longines sympaticka. Vybral si dobre, a ta posledná fotka je perfekt! Uzivaj dlho a dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 S Longines nešlápneš vedle, tak se připojuji ke gratulantům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Hovorí sa, že hodinky si nájdu svojho majiteľa. Čo pre mňa vlastne znamená Longines? Znamená pre mňa tradíciu, trvalú hodnotu, pokoj, eleganciu, spojenie s koňmi, radosť zo života, vôľu vytrvať a v neposlednom rade slobodu. Nosiť ich na ruke je určitou formou sebareflexie. Pripomínajú mi moju cestu. To odkiaľ som prišiel, kde som a kam smerujem. Pripomínajú mi, že byť gentleman je v prvom rade pomáhať ľuďom, slabším, správať sa úctivo a ísť dobrým príkladom aj v tejto dobe. Každý môže začať len sám od seba a som rád, že aj toto posolstvo si so sebou touto formou nosím Pekný deň vám prajem.Krásné, úplně mě to donutilo chvíli koukat na tu fotku Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se