Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mám nové hodinky Mirale viz foto. Potřeboval bych poradit s tím, jak přepnout vteřinovou ručičku z režimu kalendáře (ukazování datum) na klasickou vteřinovou ručičku. Aspoň takhle mi to bylo řečeno v hodinářství, bohužel bez návodu to nikomu nejde... Na internetu návod nemohu najít.. Díky

post-36698-0-47055800-1411652948_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, zdá se že je posunutá ručka ukazatele funkcí ( ta u 6 )  o jedno pole dozadu. Zkus ji tlačítkem u 4 přepnout do režimu L-TM. Pokud ti půjde sec. ručka i v režimu TMR tak je jdi reklamovat do obchodu. Jestli si tohle koupil teď jako nové, tak si koupil pěknej ležák. Tyhle hodinky se tu prodávaly v polovině devadesátých let. Je v tom Miyota 6W50 ( nebo 6W60 )  což je Citizen 6850 ( 6860 )

Jinak pokud jsou tyhle hodinky v pořádku, tak při funkci TME zmáčkneš tlačítko u 2 a na asi 5 sec se ti zobrazí datum a potom se to samo vráti zpět do zobrazování sekund. To jak to máš ted se děje ve funkci DAT, kdy sec ručka ukazuje datum a mimostředná u 12 měsíc.

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno
V 25. 9. 2014 v 15:56, matyson napsal:

Ahoj, mám nové hodinky Mirale viz foto. Potřeboval bych poradit s tím, jak přepnout vteřinovou ručičku z režimu kalendáře (ukazování datum) na klasickou vteřinovou ručičku. Aspoň takhle mi to bylo řečeno v hodinářství, bohužel bez návodu to nikomu nejde... Na internetu návod nemohu najít.. Díky

post-36698-0-47055800-1411652948_thumb.jpg

dobrý den, mám k dispozici originál návod, koupil jsem hodinky v roce 1994 vše mám originál včetně krabičky a certifikátu a účtenky od koupě, v prípadě Vašeho zájmu mohu poslat naskenovaný návod.

Odesláno
V 17. 6. 2015 v 10:16, pajersey napsal:

Ahoj Matyson, kde jsi prosimtě tyto hodinky koupil?

dobrý den, máte zájem o tento model hodinek: Mirale 6W50, mám jedny v originální krabičce, s certifikátem, dokladem o koupi v roce 1994, jsou plne funkční ve velmi dobrém stavu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...