afrikab Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Marathon MIL-W-46374E Type 2 a Seiko 6105-8110 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
A@A Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Pokial su to tvoje fotky tak musim uznat velmi pekne Akurat ked sa na ne kukam idem zalozit nove vlakno Vase najlepsie fotografie Inspiroval si ma a hned tam jednu prilozim.
afrikab Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Ampulky tritia. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
afrikab Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 A tady je odkaz na místní blog. chronomag.cz/index.php?automodule=blog&blogid=1& Fotky jsem si nafotil skutečně já.
afrikab Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2007 (upraveno) Prim Sport II. gen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. června 2007 uživatelem afrikab
midloch Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Už nějakou dobu se tě chci zeptat na tvůj Nick, má něco společného s černým kontinentem?
afrikab Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Už nějakou dobu se tě chci zeptat na tvůj Nick, má něco společného s černým kontinentem? Ani ne, je to dlouha historie...az nekdy k roku 1998. Spis slo o to jak to zni. Jinak jsem typickym prislusnikem arijske rasy, blondacek s modryma kukadlama
Mike. Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Ani ne, je to dlouha historie...az nekdy k roku 1998. Spis slo o to jak to zni. Jinak jsem typickym prislusnikem arijske rasy, blondacek s modryma kukadlama Vidim, ze jsem nebyl sam, koho to "zajimalo".
midloch Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Ani ne, je to dlouha historie...az nekdy k roku 1998. Spis slo o to jak to zni. Jinak jsem typickym prislusnikem arijske rasy, blondacek s modryma kukadlama Tak to pak jo, myslel jsem že jsi třeba byl v Africe a proháněl se po nekonečných pláních Serengeti
afrikab Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Tak to pak jo, myslel jsem že jsi třeba byl v Africe a proháněl se po nekonečných pláních Serengeti Ač bydlím na vesnici kousek od lesa, jsem všema deseti pro velká města (nepočítám mezi ně Prahu).
afrikab Odesláno 25. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2007 (upraveno) Ale sluší jim to.... Více na mém blogu: forum.chronomag.cz.....blog&blogid=1.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. června 2007 uživatelem afrikab
Mike. Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 Moc pekne fotky a samozrejme hodinky Asi nejvice se mi libi ty nejnovejsi.
vaurien Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Moc pekne fotky a samozrejme hodinky Asi nejvice se mi libi ty nejnovejsi. Každej podle svého vkusu. Já bych raději ty nejstarší
afrikab Odesláno 26. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Každej podle svého vkusu. Já bych raději ty nejstarší Asi tak nejak, maji krasny vintage military look. Ty nove taky poputuji do mistni sekce "prodej". Jsou na muj vkus moc nove ....i kdyz maji rok vyroby 1996.
Mike. Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Mne se taky libi vintage modely. Hlavne military, ale ty "nove" taky nevypadaji spatne.
Cubert Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 Jsou paradni, cena je taky, bohuzel ta velikost je na moji ruku moc.
afrikab Odesláno 27. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2007 Jsou paradni, cena je taky, bohuzel ta velikost je na moji ruku moc. Velikost je 39mm x 39mm. Prepsal jsem se. Armadni hodinky musi byt male aby nezavazely.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se