stampee Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 (edited) mam doma starsi hodinky svycarske vyroby a zajimalo by me co je to zac pripadne jakou maji asi tak hodnotu. evidentne uz neco pamatujia jsou starsiho data ale porad jdou vyborne,...... Jakekoliv info uvitam, dekuji Strojek: 15 jewels swiss unadjusted na dynku je napis: FAB suisse swiss made 8056 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 16, 2007 by stampee
lm Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Stav je hrozný, cenu nemají nejspíš žádnou. Jen můj názor. Sorry.
stampee Posted June 16, 2007 Author Report Posted June 16, 2007 Stav je hrozný, cenu nemají nejspíš žádnou. Jen můj názor. Sorry. v poho-dyt na to se v podstate ptam ,..... ja k nim mam urcity pouto-jsou po dedovi a jako malej jsem je porad nosil...... kdyby nebyly uplne bezny tak bych mozna do budoucna uvazoval je trochu zrenovovat. i tak zustanou ve sbirce zadny s uvedenych udaju mi nic jako amaterovi nerika,...jinemu snad ano zaiima me treba i rok vyroby apod,.....
lm Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 (edited) Zbytky znaku se trochu podobají Baume & Mercier, ale nevím jestli to má něco společného. Pokud je budeš chtít trochu zrenovovat, počítej s spíše s částkami v tisících. Ta pouta prostě vycházejí dost draho. Edited June 16, 2007 by lm
steel Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Zbytky znaku se trochu podobají Baume & Mercier, ale nevím jestli to má něco společného. Pokud je budeš chtít trochu zrenovovat, počítej s spíše s částkami v tisících. Ta pouta prostě vycházejí dost draho. rekl bych, ze je to vavrinovy venec, nikoliv recke pismeno phi, ano na rekonstrukci pocitej castku v nekolika tisicich (neni to zadna hruza) napr. clen fora mechano to umi velmi dobre
vor Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Podobný znak mají i švýcary zn. TITUS. Mrkni se na ebay, tam nějaký jsou.
martin.ce Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 halo priblizi mi nekdo tyto hodinky? ja tak poznam, ze to jsou hodinky Tissot Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts