stampee Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 (upraveno) mam doma starsi hodinky svycarske vyroby a zajimalo by me co je to zac pripadne jakou maji asi tak hodnotu. evidentne uz neco pamatujia jsou starsiho data ale porad jdou vyborne,...... Jakekoliv info uvitam, dekuji Strojek: 15 jewels swiss unadjusted na dynku je napis: FAB suisse swiss made 8056 Upraveno 16. června 2007 uživatelem stampee
lm Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Stav je hrozný, cenu nemají nejspíš žádnou. Jen můj názor. Sorry.
stampee Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 lm napsal: Stav je hrozný, cenu nemají nejspíš žádnou. Jen můj názor. Sorry. v poho-dyt na to se v podstate ptam ,..... ja k nim mam urcity pouto-jsou po dedovi a jako malej jsem je porad nosil...... kdyby nebyly uplne bezny tak bych mozna do budoucna uvazoval je trochu zrenovovat. i tak zustanou ve sbirce zadny s uvedenych udaju mi nic jako amaterovi nerika,...jinemu snad ano zaiima me treba i rok vyroby apod,.....
lm Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 (upraveno) Zbytky znaku se trochu podobají Baume & Mercier, ale nevím jestli to má něco společného. Pokud je budeš chtít trochu zrenovovat, počítej s spíše s částkami v tisících. Ta pouta prostě vycházejí dost draho. Upraveno 16. června 2007 uživatelem lm
steel Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 lm napsal: Zbytky znaku se trochu podobají Baume & Mercier, ale nevím jestli to má něco společného. Pokud je budeš chtít trochu zrenovovat, počítej s spíše s částkami v tisících. Ta pouta prostě vycházejí dost draho. rekl bych, ze je to vavrinovy venec, nikoliv recke pismeno phi, ano na rekonstrukci pocitej castku v nekolika tisicich (neni to zadna hruza) napr. clen fora mechano to umi velmi dobre
vor Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Podobný znak mají i švýcary zn. TITUS. Mrkni se na ebay, tam nějaký jsou.
martin.ce Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 halo priblizi mi nekdo tyto hodinky? ja tak poznam, ze to jsou hodinky Tissot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se