Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Ulysse Nardin ? Marine Diver Monaco zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2014/09/ulysse-nardin-marine-diver-monaco_12.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 UL moc nemusím, ale tahle barevná jachtařská kombinace k těm hodinkám fakt sedí! Kolik asi za tu limitku v oceli budou chtít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 ale jo, krasny. uplne se vidim, jak si beru mokasiny a polotricko a vyrazim na lipno "na lodicky a burta" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 (upraveno) Romane, proc mi to delas? Vzdyt vis, ze je zeru a ty mi je budes porad pripominat Jsu mňamózní! Upraveno 15. října 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Přeplácaný to teda je pěkně,úplně vidím ty typy,co si takovýhle hodinky pořizujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 ale jo, krasny. uplne se vidim, jak si beru mokasiny a polotricko a vyrazim na lipno "na lodicky a burta" Romane, proc mi to delas? Vzdyt vis, ze je zeru a ty mi je budes porad pripominat Jsu mňamózní! Přeplácaný to teda je pěkně,úplně vidím ty typy,co si takovýhle hodinky pořizujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 By mě zajímalo, jestli je víc druhů UN diverů nebo RLX DJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se