Kasper Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Chcem kupit nove hodinky od IWC Schaffhausen. Poradite mi kde kupit najvyhodnejsie? Daju sa niekde kupit o cca. 25-30 percent lacnejsie ako je oficialna predajna cena? Vopred dakujem.
uns Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 (edited) Urcite vyhodne nakupis na Ebayi. Zalezi na tom aky mas sklon, ci averziu k riziku. Ak si k riziku skor averzny tak ho mozes minimalizovat tym, ze nakupis od predajcu, ktory ma velky pocet uskutocnenych obchodov a ma vysoky rating. V pripade, ze ma aj negativne referencie sa pozri na dovod nespokojnosti nakupujucich (komunikacia, item, shipping ...) V pripade, ze sa rozhodnes nakupit cez Ebay Ti drzim palce Edited June 19, 2007 by uns
vaba Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Zdravim Kaspere, uz jsi reagoval na muj prispevek na koupi IWC v Dubai - to je presne to misto, kde je to o 30-40% levnejsi.
Kasper Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 Zdravim Kaspere, uz jsi reagoval na muj prispevek na koupi IWC v Dubai - to je presne to misto, kde je to o 30-40% levnejsi. Jasne .Skor som myslel nieco viac "po ruke". Ale dik.
Manik Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Při nedávné návštěvě Prahy jsem našel pár míst v centru, ale nemám představu o jejich cenách. Jedna otázka pro Vaba, ty máš někoho v Dubai, nebo tam snad pracuješ?
vaba Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Při nedávné návštěvě Prahy jsem našel pár míst v centru, ale nemám představu o jejich cenách. Jedna otázka pro Vaba, ty máš někoho v Dubai, nebo tam snad pracuješ? Minimalne 1 rocne me tam zamestnavatel posle reprezentovat A tak toho vyuzivam i k dovolene s rodinkou. Koupe hodinek me napadla po projiti nekolika obchodu a porovnani cen, v CZ jsem byl s cenou za hranici mozneho Jinak nejake kontakty tam mam, ale tusim,ze by byl problem s dopravou (celnice, DPH) Potom cena je srovnatelna s EU. Ja jsem pri navratu mel docela stesti-IWC na ruce, krabici v kufru a otazka drimajiciho celnika u vychodu z letiste v Praze "Odkud letite," a po odpovedi ze z Dubaje, dalsi otazka "Co vezete?" jsem trochu znejistel, ale dopadlo to OK. Nechal se uchlacholit odpovedi, ze poze obleceni (coz byla pravda). Platit ale DPH a jeste clo, tak by to by prus.r.
Manik Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Vaba máš asi bezva práci Já se zmůžu tak jednou ročně na Prahu, slintat u výloh z hodinkama, z manželkou a synem za zády, od kterých pořád slyším "vždyť to sou jenom hodinky, nedělej nám ostudu a pojď už"
Guest YPO Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Vaba máš asi bezva práci Já se zmůžu tak jednou ročně na Prahu, slintat u výloh z hodinkama, z manželkou a synem za zády, od kterých pořád slyším "vždyť to sou jenom hodinky, nedělej nám ostudu a pojď už" Tak to jsi vlastně šťastný člověk ......
vaba Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Vaba máš asi bezva práci Já se zmůžu tak jednou ročně na Prahu, slintat u výloh z hodinkama, z manželkou a synem za zády, od kterých pořád slyším "vždyť to sou jenom hodinky, nedělej nám ostudu a pojď už" Vetu, ze jsou to jenom hodinky, slysim doost casto, to jsme ve stejne situaci. Prace je to dobra (na hutnika z Kladna ) ale zase ti leze neustale krkem. Tak si vyber - furt pryc, ve stresu - nebo klidek, zahradku, hospodu. A hodinky IWC byla moje vysnena meta , takze snad dam na nejaky patek klid (manzelka jeste nezjistila porizeni) Ale vlastne ne - mam objednany a uz i na ceste http://www.milwatches.com/product_info.php...Nato-Strap.html s vybranym seriovym cislem 137 (datum narozeni)
Recommended Posts