Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chcem kupit nove hodinky od IWC Schaffhausen. Poradite mi kde kupit najvyhodnejsie? Daju sa niekde kupit o cca. 25-30 percent lacnejsie ako je oficialna predajna cena? Vopred dakujem.

Posted (edited)

Urcite vyhodne nakupis na Ebayi. Zalezi na tom aky mas sklon, ci averziu k riziku. Ak si k riziku skor averzny tak ho mozes minimalizovat tym, ze nakupis od predajcu, ktory ma velky pocet uskutocnenych obchodov a ma vysoky rating. V pripade, ze ma aj negativne referencie sa pozri na dovod nespokojnosti nakupujucich (komunikacia, item, shipping ...)

V pripade, ze sa rozhodnes nakupit cez Ebay Ti drzim palce :guitar:

Edited by uns
  • 2 months later...
Posted

Zdravim Kaspere, uz jsi reagoval na muj prispevek na koupi IWC v Dubai - to je presne to misto, kde je to o 30-40% levnejsi.

Posted
Zdravim Kaspere, uz jsi reagoval na muj prispevek na koupi IWC v Dubai - to je presne to misto, kde je to o 30-40% levnejsi.

Jasne ;) .Skor som myslel nieco viac "po ruke". Ale dik.

Posted

Při nedávné návštěvě Prahy jsem našel pár míst v centru, ale nemám představu o jejich cenách. Jedna otázka pro Vaba, ty máš někoho v Dubai, nebo tam snad pracuješ?

Posted
Při nedávné návštěvě Prahy jsem našel pár míst v centru, ale nemám představu o jejich cenách. Jedna otázka pro Vaba, ty máš někoho v Dubai, nebo tam snad pracuješ?

Minimalne 1 rocne me tam zamestnavatel posle reprezentovat :speak_cool:

A tak toho vyuzivam i k dovolene s rodinkou.

Koupe hodinek me napadla po projiti nekolika obchodu a porovnani cen, v CZ jsem byl s cenou za hranici mozneho :wallbash:

Jinak nejake kontakty tam mam, ale tusim,ze by byl problem s dopravou (celnice, DPH) Potom cena je srovnatelna s EU.

Ja jsem pri navratu mel docela stesti-IWC na ruce, krabici v kufru a otazka drimajiciho celnika u vychodu z letiste v Praze "Odkud letite," a po odpovedi ze z Dubaje, dalsi otazka "Co vezete?" jsem trochu znejistel, ale dopadlo to OK. Nechal se uchlacholit odpovedi, ze poze obleceni (coz byla pravda). Platit ale DPH a jeste clo, tak by to by prus.r.

Posted

Vaba máš asi bezva práci Já se zmůžu tak jednou ročně na Prahu, slintat u výloh z hodinkama, z manželkou a synem za zády, od kterých pořád slyším "vždyť to sou jenom hodinky, nedělej nám ostudu a pojď už"

Posted
Vaba máš asi bezva práci Já se zmůžu tak jednou ročně na Prahu, slintat u výloh z hodinkama, z manželkou a synem za zády, od kterých pořád slyším "vždyť to sou jenom hodinky, nedělej nám ostudu a pojď už"

Tak to jsi vlastně šťastný člověk ...... :)

Posted

Vetu, ze jsou to jenom hodinky, slysim doost casto, to jsme ve stejne situaci.

Prace je to dobra (na hutnika z Kladna :cigar: ) ale zase ti leze neustale krkem.

Tak si vyber - furt pryc, ve stresu - nebo klidek, zahradku, hospodu.

A hodinky IWC byla moje vysnena meta :lol2: , takze snad dam na nejaky patek klid (manzelka jeste nezjistila porizeni)

Ale vlastne ne - mam objednany a uz i na ceste

http://www.milwatches.com/product_info.php...Nato-Strap.html

s vybranym seriovym cislem 137 (datum narozeni) :gora: