lomo135 Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Už si na ně brousíte zuby? (ty modré... ) http://www.novinky.cz/internet/hardware/ho...7168_d2sdk.html
babaq Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Náhodou, už aspoň vypadají jako hodinky... i když ten displej je hyzdí. Já na jejich místě bych tam dal takový ten displej ve sklíčku, jak to mají některá CASIA. Číselník by nebyl narušen brutálním obdélníkem displeje a funkčnost by byla stejná. Jinými slovy, když quartz, tak ať to stojí za to. Slovo do pranice: na toto mechanické hodinky NIKDY nebudou mít! Edited June 18, 2007 by babaq
Jeremy Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Už si na ně brousíte zuby? (ty modré... ) http://www.novinky.cz/internet/hardware/ho...7168_d2sdk.html Proboha, to zase někoho něco napadlo.. Kdyby to aspoň umělo identifikaci volajícího (tj. jméno, nikoli jen číslo). Nebo by to mohlo třeba mít lro legraci reproduktorek a mikrofonek.. ale takhle.. Ach jo..
letovod Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Náhodou, už aspoň vypadají jako hodinky... i když ten displej je hyzdí. Já na jejich místě bych tam dal takový ten displej ve sklíčku, jak to mají některá CASIA. Číselník by nebyl narušen brutálním obdélníkem displeje a funkčnost by byla stejná. Jinými slovy, když quartz, tak ať to stojí za to. Slovo do pranice: na toto mechanické hodinky NIKDY nebudou mít! ...naštěstí.. Nějak nestojím o to, aby mě mobil pronásledoval úplně všude
uns Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Nepáči sa mi to ani dizajnovo...a nepáči sa mi ani ten nápad...Niektoré veci podľa mňa na hodinky nepatria...napríklad: kalkulačka, ...
Kirn Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Mě se taky nepáči ani ten nápad ani ty hodinky. Stačí když mi ta de-mo-bilní věc pořád zvoní, ještě aby mi tak u toho vrněly hodinky.
Recommended Posts