kopl2005 Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Zajímalo by mě, co říkáte na tyto hodinky: http://www.montblanc.com/products/chronogr...matic.09670.php Jaká je kvalita? Vím že ostatní výrobky značky jsou prvotřídně zpracované a extrémně kvalitní. Akorát nevím co hodinky. Hodinky vyrábějí jen chvilku. Nemáte někdo zkušenosti? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Zajímalo by mě, co říkáte na tyto hodinky: http://www.montblanc.com/products/chronogr...matic.09670.php Jaká je kvalita? Vím že ostatní výrobky značky jsou prvotřídně zpracované a extrémně kvalitní. Akorát nevím co hodinky. Hodinky vyrábějí jen chvilku. Nemáte někdo zkušenosti? Díky Jako vlastník několika per Mont Blanc musím říct že se jedná o krásné hodinky s kvalitním zpracováním, kterým chybí jakákoliv historie v rámci značky Mont Blanc. Osobně bych do nich nikdy nešel a raději bych si vybral hodinky od firmy která se zabývá hodinkami a od MB pěkné pero. Je to jako koupit repro Sony když si můžu koupit JM Laby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Že má Montblanc kvalitné hodinky, nikto nespochybňuje. Mám od tejto firmy model Star Chronograph a detaily sú slušne prevedené, strojček vyladený, len púzdro by chcelo renováciu - pozlátenie. Preto doporučujem nebrať pozlátené modely. Model Timewalker v zlate zahviezdil na SIHH 2007 v Ženeve a záujem o hodinky tejto značky rastie. Bude zaujímavé, ako sa trh vyrovná s chýbajúcou tradíciou Montblancu v segmente hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 No ta tradice, to je právě jediné proč váhám. Jinak co se týče zpracování, tak do kategorie 100t., nemají konkurenci! Opravdu jsem neviděl do této ceny lépe zpracované hodinky. Pozornost byla věnována každému sebemenšímu detailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 proč váhám Váháš už poměrně dost dlouho, jen tak namátkou Chopard, OMEGA, Chronoswiss, Montblanc, chceš poradit nebo si honit triko, na téma co bych si koupil, kdybych na to měl, eventuelně vyhrál v SAZCE ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Ne, to opravdu ne. Na hodinky mám, jen se nechci ukvapit. Myslím že zase tak dlouho nevybírám, někteří vybírají hodinky třeba i rok. Chronoswiss jsem vyloučil, protože mi velikost 38mm nesedí. Omegy model o který jsem měl zájem, jsem zatím na vlastní oči u nás neviděl. A bez toho je kupovat nechci. Mezi těmito hodinkami Montblanc a těmi Chopard se rozhoduji. Opravdu chci pouze poradit. Když jsem procházel hodinářství, tak jsem s hrůzou zjistil, že hodinky, které opravdu vypadají nádherně a u kterých bych se vůbec nemusel rozhodovat nebo přemýšlet stojí od 130t. výše. Např. Jeager leCoultre Master Control Dualmatic, IWC Portuguesse, Panerai Radiomir, nebo Luminor GMT. Tolik ale investovat nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Tolik ale investovat nechci. Pokud nekupuješ PP nebo nějaké speciální edice jiných výrobců, tak hodinky žádná investice nejsou! A Chopard ani Montblanc bych si já osobně nekoupil. Montblanc nemá tradici a Chopard je dle mého spíš klenotník než hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Finanční limit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil. Místo investovat tam má být zaplatit. Vím že pokud bych chtěl investovat do hodinek, musel bych vybírat limitované edice do max. 100kusů. A pokud možno zlato nebo platina. Tam ale ty hodinky stojí minimálně 500t. a výš. A to se přiznám, že tolik bych do hodinek nedal i kdybych na ně měl. Pro tuto částku znám lepší a hlavně krátkodobější investice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Finanční limit je 90 -100t.Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 (upraveno) Finanční limit je 90 -100t.Kč Přepočet nebo pouze tuzemsko, materiál, velikost, chronograph, chronometr, vlastní kalibr apod. ? Upraveno 18. června 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Raději pouze tuzemsko, velikost od 42 do 44 mm, chronograph. Ostatní mi je jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 (upraveno) I když Chronograph také být nutně nemusí. Vlastní kalibr výhodou, ale ne nutný. Rád bych abych si je mohl vzít jak k obleku tak i k tričku. Díky moc za tipy. Upraveno 18. června 2007 uživatelem kopl2005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Tuzemsko to bohužel není, ovšem 100% kvalita http://cgi.ebay.com/Breguet-Type-XX-Transa...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 No Breguet to kvalitka opravdu je!! Krásný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Jo ebay, tam je spousta krásných hodinek, ale nákup je tak trochu do prázdna, taková "Akce snad to vyjde", zdá se mi že web www.chrono24.com je bezpečnější, jinak Tě asi zklamu, zdejší trh zmapovaný nemám, vím nebo se možná jen domnívám, že je dražší než v okolních státech, jediné a je to smutné tak snad jen TAG Heuer Carrera a samozřejmě Montblanc sám si psal, že je chceš nosit, tak Tě asi nebude trápit, že nemají žádnou historii, ta je stejně k ničemu, kvalitě hodinek rozhodně nepřispívá. Nabídka TAG Heuer Carrera je poměrně kontroverzní, takže očekávám negativní dopad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Co ti připadá na Carrerách kontroverzní, prosím tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Co ti připadá na Carrerách kontroverzní, prosím tě? TAG Heuer je zde někdy problematická značka, samozřejmě o hodně méně než kdyby se objevily Paneraie, proto ta poznámka a uvidídme jestli projdou. Mně se zdá, že by mohly být tím správným řešením, ale uvidíme, co navrhuješ Ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Osobně si myslím, že zrovna tyto carrery nejsou špatný výběr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Značku Tag Heuer mám rád. Ty Carrery 1 jsem měl na ruce, bohužel průměr jen 38mm což mi nesedí. Na Carrery 2 jsem už také koukal, ty špané nejsou. Ještě jsem uvažoval nad modelem Targa Florio, což byla limitovaná edice, ale zase jenom na ebay :-( - s tou mám teď v poslední době bohužel špatné zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se