vraby Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Tak tenhle maník tu nemá ještě hodnocení a to je tu už nějaký pátek registrován. Musím to hned napravit.Bezva domluva,poslal hodinky a peníze posílám až po doručení. Neměl žádnou recenzi,já jo tak jsme to upekli a vše na 1*.Díky a přeji další takové nákupy/prodeje. Pavel
AVe Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Koupil jsem od Pavla SKX007J. Vše proběhlo k mojí naprosté spokojenosti. Hodinky jsem týden nesundal z ruky. Pavle, pochybil jsi, když jsi tyhle hodinky prodal. Díky za kšeft. Tonda
neferirkare Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Az ted jsem si vsiml hodnoceni Diky kluci, bylo mi cti s vami obchodovat.
Xenomorfus Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Nas prvni obchod s timto nenapadnym clenem. Rychla a jednoznacna komunikace, bleskove odeslani, hodinky v bezvadnem stavu a zabalene, ze prezily i Ceskou postu. Vrele dekuji za obchod a rozhodne doporucuji.
neferirkare Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Nas prvni obchod s timto nenapadnym clenem. Rychla a jednoznacna komunikace, bleskove odeslani, hodinky v bezvadnem stavu a zabalene, ze prezily i Ceskou postu. Vrele dekuji za obchod a rozhodne doporucuji.Díky, nějakou dobu jsem nebyl chronoaktivní, probíhal životní restart a třídění chronomyšlenek. Ale už jsem zpět.
Čendík Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Vše v nejlepším pořádku, doporučuji.
Murphy97 Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Odesláno 6. října 2024 Tady je svet 100% v poradku. Uteklo doslova jen par hodin od prvniho kontaktu az po osobni setkani a predani hodinek. Skvela a prima komunikace, bezva gentlemanske jednani, presne tak jak tady na foru ocekavate. Skoda jen, ze nebylo trochu vice casu na pokec. At ti se ti dari, Pavle a priste s radosti znovu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se