Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tenhle maník tu nemá ještě hodnocení a to je tu už nějaký pátek registrován. Musím to hned napravit.

Bezva domluva,poslal hodinky a peníze posílám až po doručení. Neměl žádnou recenzi,já jo tak jsme to upekli a vše na 1*.

Díky a přeji další takové nákupy/prodeje.

Pavel

Odesláno

Koupil jsem od Pavla SKX007J. Vše proběhlo k mojí naprosté spokojenosti. Hodinky jsem  týden nesundal z ruky. Pavle, pochybil jsi, když jsi tyhle hodinky prodal. Díky za kšeft. Tonda

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Nas prvni obchod s timto nenapadnym clenem. Rychla a jednoznacna komunikace, bleskove odeslani, hodinky v bezvadnem stavu a zabalene, ze prezily i Ceskou postu. Vrele dekuji za obchod a rozhodne doporucuji.

Odesláno

Nas prvni obchod s timto nenapadnym clenem. Rychla a jednoznacna komunikace, bleskove odeslani, hodinky v bezvadnem stavu a zabalene, ze prezily i Ceskou postu. Vrele dekuji za obchod a rozhodne doporucuji.

Díky, nějakou dobu jsem nebyl chronoaktivní, probíhal životní restart a třídění chronomyšlenek. Ale už jsem zpět.

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Tady je svet 100% v poradku. Uteklo doslova jen par hodin od prvniho kontaktu az po osobni setkani a predani hodinek.

Skvela a prima komunikace, bezva gentlemanske jednani, presne tak jak tady na foru ocekavate. Skoda jen, ze nebylo trochu vice casu na pokec.

At ti se ti dari, Pavle a priste s radosti znovu!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...