here Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Rád bych Vás poprosil o názor na hodinky ze serie Longines Master Collection. Přemýšlím že bych si udělal radost a koupil buďto model chrono, kde je kalibr L651, což je ETA 2894/1 a nebo model s oddělenou vteřinovou ručkou a velkým datem, kde je kalibr L601, což má být dle Longines strojek Dubois Dépraz 14000. Cena mám pocit bude přiblině stejná. Vůbec nevím co je technicky zajímavější, vzhledově si mi líbí oboje. Provedení kovového tahu se myslím k tomuto modelu vůbec nehodí. K oběma modelům přikládám fotky. Díky za rady
Návštěvník Kamil Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Já bych volil mimostřednou vteřinovku
Japezz Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Tyhle Longines sou naprosto uzasny, taky po nich koukam...za kolik je muzes mit? Tyhle sou asi nejlepsi...
here Odesláno 2. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2006 No já na ně koukám často, ale zatím je nikdo moc neprodává. Asi bych je stejně koupil v ČR. Pouze vidím na ebay často model s Mooon Phases, ale Valjoux strojek již nechci a návíc je ten model pěkně přeplácaný.
here Odesláno 2. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Já začal odepisovat, ještě než si tam dal tu fotku, tak to neber osobně
Japezz Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Já začal odepisovat, ještě než si tam dal tu fotku, tak to neber osobně Vubec, v pohode to je kazdyho nazor...
In Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 To Jappez, Longines jsou opravdu přplácané a to je dělá úžasnými. jsem na tom podobně lákají mně buď přeplácané hodinky (přeplácanost musí být vyvážená) anebo opak styl odklizec.
Japezz Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 To Jappez, Longines jsou opravdu přplácané a to je dělá úžasnými. jsem na tom podobně lákají mně buď přeplácané hodinky (přeplácanost musí být vyvážená) anebo opak styl odklizec. No me se treba na tech Longines ta preplacanost libi, na kazdych hodinkach to na me pusobi jinak ale tyhle sou proste super
here Odesláno 2. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Když Vás tak poslouchám tak je to na kompromis typ 1
In Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Kompromis zde je, ale z mého pohledu hlavně evropský, asijská přeplácanost mně neoslovuje a čínské se bojím.
Brano Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Ja na ten model s Moon Phases začínam šetriť. Ešte musím vymyslieť taktiku na manželku. Trošku mi pripomínajú tento model, ale to už je iná rozprávka:
Dali Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 mě se nejvíc líbí buď s minostřednou vteřinovkou a datumem, jsou hodně podobné ML které mám, a nebo moon phases. Vzhledem k tomu, že první variantu mám, mlsně okukuju ty druhé.
aCIDfire Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 mě se nejvíc líbí typ 1,přeplácaný ciferníky nemusím
In Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 To Brano, nádhera na rozdíl od Longines ničím nenarušená. U Longines ruší v malém ukazateli na 12 integrovaný ukazetel měsíců, ale i s tímto nedostatkem Longines plně akceptovatelné v rámci cenového rozdílu značek.
cybergod Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Mě se teda absolutně nejvíc zamlouvá ta big date verze s mimostředkou. Rozhodně mě oslovuje víc než to eťácký chrono.
here Odesláno 2. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Konečně názor na věc. Ovšem mám pocit že to stejně dělá eta pod označením ETA 2892
Benelli_2000 Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Hlásím se k davu s názorem, že nejhezčí jsou ty s mimostřednou sec.
PanzerBear Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 mimostredovka, to je tutovka nejlepsi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se