Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych Vás poprosil o názor na hodinky ze serie Longines Master Collection. Přemýšlím že bych si udělal radost a koupil buďto model chrono, kde je kalibr L651, což je ETA 2894/1 a nebo model s oddělenou vteřinovou ručkou a velkým datem, kde je kalibr L601, což má být dle Longines strojek Dubois Dépraz 14000. Cena mám pocit bude přiblině stejná. Vůbec nevím co je technicky zajímavější, vzhledově si mi líbí oboje. Provedení kovového tahu se myslím k tomuto modelu vůbec nehodí. K oběma modelům přikládám fotky. Díky za rady

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No já na ně koukám často, ale zatím je nikdo moc neprodává. Asi bych je stejně koupil v ČR. Pouze vidím na ebay často model s Mooon Phases, ale Valjoux strojek již nechci a návíc je ten model pěkně přeplácaný.

Odesláno

To Jappez, Longines jsou opravdu přplácané a to je dělá úžasnými. jsem na tom podobně lákají mně buď přeplácané hodinky (přeplácanost musí být vyvážená) anebo opak styl odklizec.

Odesláno
To Jappez, Longines jsou opravdu přplácané a to je dělá úžasnými. jsem na tom podobně lákají mně buď přeplácané hodinky (přeplácanost musí být vyvážená) anebo opak styl odklizec.

No me se treba na tech Longines ta preplacanost libi, na kazdych hodinkach to na me pusobi jinak ale tyhle sou proste super :)

Odesláno

mě se nejvíc líbí buď s minostřednou vteřinovkou a datumem, jsou hodně podobné ML které mám, a nebo moon phases. Vzhledem k tomu, že první variantu mám, mlsně okukuju ty druhé.

Odesláno

To Brano, nádhera na rozdíl od Longines ničím nenarušená. U Longines ruší v malém ukazateli na 12 integrovaný ukazetel měsíců, ale i s tímto nedostatkem Longines plně akceptovatelné v rámci cenového rozdílu značek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...