Mitak Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Poraďte mi nějaké inverzní B-Uhr/pilotky/námořní/vojenské hodinky. Jednoduchý design nejlépe jako A-muster B-Uhr. Číslice (pouze arabské), indexy a ručky černé. Ciferník ne úplně bílý, ale krémový nebo ideálně lehce nazelenalý - prostě čím více luminiscenční vrstvy na celém ciferníku, tím líp. Ostatní věci jako pouzdro, řemen, tah, značka, země původu nebo dokonce typ pohonu jsou vedlejší. Kdybyste narazili i na nějakou "podřadnou" nebo raritní značku, tak to sem dejte aspoň pro inspiraci. P.S.: Vynechejte cokoliv z nabídky Chronoshopu, to mám v merku dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 (upraveno) Orient FEM7A002R a laco z chronoshopu. Upraveno 18. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Pěkná lumi, ale ta luneta se mi k tomu moc nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ty Orienty jsou dost dobry!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Představoval jsem si spíš něco jako Lüm-Tec M7, ale ty už se neprodávají :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Pár příkladů, jinak strejda Google poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 http://www.mouginpiquard.com/collection.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Archimede PILOT 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Aj LACO má dosť široký záber bielych ciferníkov v modeloch v rade Marine. Napr. model Barcelona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Zatím nic extra. Ciferník bez lumi nechci a zatím jsem neviděl dokonalou kombinaci designové čistoty, dostatečné velikosti a patřičné kvality. Na těhle se mi například líbí velikost a lumi, ale zase ta kvalita a chronograf ? Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isam2011 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Když myslíš, tak pro inspiraci něco podradního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se