Návštěvník Snow Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Ulysse Nardin Original Marine Chronometer Series Boutique Edition zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/10/ulysse-nardin-original-marine.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Já sem velká konzerva, tak mě diplomaticky řečeno moc neoslovují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 pro mě kombinace černá a červená je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Michal David by nesouhlasil, ale téměř kompletní produkce UN je dle mého názoru velice problematicky stravitelná záležitost... Jedny z těch nejpřijatelnějších měl svého času Jakubisko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Čím víc na to koukám, tím víc se mi líbí. Ta matná černá vypadá super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Zvláštní, není to můj šálek kávy, ale ta barevná kombinace - líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se