Willie McBride Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2021 @Dali hodinky sa mi strašne páčia, len tie fotky vyzerajú na prd. Spravím ich 20-30 a z nich je 1 publikovateľná Hlavne ma štve, že na tých lesklých hodinkách je vždy vidieť ten magor s telefónom, čo ich fotí. Potom sa mi podarí nejakú cvaknúť z lepšieho uhla a zase je nejako rozmazaná Musím si premyslieť nejakú zaujímavú kompozíciu a skúsiť sa pohrať s foťákom na statíve a s diaľkovou spúšťou, aby som to tam nešpatil
xcmaniax Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2021 Jen malej off topic - mas hodinky za docela balik a nemas normalni mobil? ja mam pocit, ze tak 2 roky zpatky delaji vsechny lepsi telefony vcelku obstojny fotky...tady bych se na hezky fotky dival rad:)
Willie McBride Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2021 před 33 minutami, xcmaniax napsal: Jen malej off topic - mas hodinky za docela balik a nemas normalni mobil? ja mam pocit, ze tak 2 roky zpatky delaji vsechny lepsi telefony vcelku obstojny fotky...tady bych se na hezky fotky dival rad:) Ja sa v telefónoch nevyznám, potrebujem z neho zavolať, prípadne si prečítať maily No zase na obranu toho postaršieho telefónu, obávam sa, že chyba nebude v technike (chujavej P20Pro), ale v pazúroch, čo ho držia
Dali Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2021 fakt se na ně pěkně kouká, tak něco nafoť i na ruce.
Willie McBride Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2021 před 22 hodinami, Dali napsal: fakt se na ně pěkně kouká, tak něco nafoť i na ruce. Určite na tom popracujem
rango Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 Dnes sa netradicne dostali na ruku oblekovky a je to prijemne nosenie
Willie McBride Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 před 8 hodinami, rango napsal: Dnes sa netradicne dostali na ruku oblekovky a je to prijemne nosenie Ľahko sa zvyká na také tenučké a ľahké hodinky
Willie McBride Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Konečne sa pri dámskom prevedení naučili, kam patria diamanty
MaLér Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Odesláno 18. července 2022 On 4/5/2021 at 5:25 PM, Willie McBride said: @Dali hodinky sa mi strašne páčia, len tie fotky vyzerajú na prd. Spravím ich 20-30 a z nich je 1 publikovateľná Hlavne ma štve, že na tých lesklých hodinkách je vždy vidieť ten magor s telefónom, čo ich fotí. Potom sa mi podarí nejakú cvaknúť z lepšieho uhla a zase je nejako rozmazaná Musím si premyslieť nejakú zaujímavú kompozíciu a skúsiť sa pohrať s foťákom na statíve a s diaľkovou spúšťou, aby som to tam nešpatil Taky bych se přimluvil za víc fotek, Patrimony patří k mým oblíbencům (jen jsem si musel koupit holt jako my first swiss watch krapet levnější a ošklivější Frederique Constant ). Hlavní je dobrý světlo, denní ideálně (je rozptýlené, neleskne se zdroj světla). Těším se!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se