Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Dali hodinky sa mi strašne páčia, len tie fotky vyzerajú na prd. Spravím ich 20-30 a z nich je 1 publikovateľná 😄 Hlavne ma štve, že na tých lesklých hodinkách je vždy vidieť ten magor s telefónom, čo ich fotí. Potom sa mi podarí nejakú cvaknúť z lepšieho uhla a zase je nejako rozmazaná 😄  Musím si premyslieť nejakú zaujímavú kompozíciu a skúsiť sa pohrať s foťákom na statíve a s diaľkovou spúšťou, aby som to tam nešpatil 🙂

Odesláno

Jen malej off topic - mas hodinky za docela balik a nemas normalni mobil?😄 ja mam pocit, ze tak 2 roky zpatky delaji vsechny lepsi telefony vcelku obstojny fotky...tady bych se na hezky fotky dival rad:)

Odesláno
před 33 minutami, xcmaniax napsal:

Jen malej off topic - mas hodinky za docela balik a nemas normalni mobil?😄 ja mam pocit, ze tak 2 roky zpatky delaji vsechny lepsi telefony vcelku obstojny fotky...tady bych se na hezky fotky dival rad:)

Ja sa v telefónoch nevyznám, potrebujem z neho zavolať, prípadne si prečítať maily 🙂 No zase na obranu toho postaršieho telefónu, obávam sa, že chyba nebude v technike (chujavej P20Pro), ale v pazúroch, čo ho držia 😄

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno
On 4/5/2021 at 5:25 PM, Willie McBride said:

@Dali hodinky sa mi strašne páčia, len tie fotky vyzerajú na prd. Spravím ich 20-30 a z nich je 1 publikovateľná 😄 Hlavne ma štve, že na tých lesklých hodinkách je vždy vidieť ten magor s telefónom, čo ich fotí. Potom sa mi podarí nejakú cvaknúť z lepšieho uhla a zase je nejako rozmazaná 😄  Musím si premyslieť nejakú zaujímavú kompozíciu a skúsiť sa pohrať s foťákom na statíve a s diaľkovou spúšťou, aby som to tam nešpatil 🙂

Taky bych se přimluvil za víc fotek, Patrimony patří k mým oblíbencům (jen jsem si musel koupit holt jako my first swiss watch krapet levnější a ošklivější Frederique Constant :)). Hlavní je dobrý světlo, denní ideálně (je rozptýlené, neleskne se zdroj světla). Těším se! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...